Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Yordan_Angelov - помощник
За АЛАРМА 6 мога да те посъветвам от опит, изпразни бункера и с прахосмукачка изсмучи пепелта от шнека, аз направо махнах шнека изринах всичкия пепелак от пелетите и сега работи прекрасно.
mimitoni - специалист
:?
Yordan_Angelov написа:
За АЛАРМА 6 мога да те посъветвам от опит, изпразни бункера и с прахосмукачка изсмучи пепелта от шнека, аз направо махнах шнека изринах всичкия пепелак от пелетите и сега работи прекрасно.
:? :? :?
benimm8808 - специалист
sozi написа:
От 4 дена при мен се получава странна грешка, дава грешка 6 че няма пелети.
Колега сподели какво стана с Al 6, оправи ли проблема?
sozi - напреднал
За сега последвах съвета ти и намалих на 60 градуса параметъра за запалване . От една седмица няма проблем. Ако стане нещо ще пробвам с другите неща който написа.
sozi - напреднал
За сега последвах съвета ти и намалих на 60 градуса параметъра за запалване . От една седмица няма проблем. Ако стане нещо ще пробвам с другите неща който написа.
честита коледа!!мин седмица доѝде сервизния и сега от половин час не мога да я запаля, тъкмо прибрахме малката от болница, излиза ерор 12
pepo7603 - помощник
Здравей те колеги,попрегледах форума и май и на мен ми трябва инсртукция за ПМ23,ще съм благодарен ако някой мия прати. p_s_y@abv.bg .
zlatev2000 - специалист
Ей момчета, стана студено ...и немога да смогна да носа чували с пелети. :-D :-D :-D
Яде ги с чувалите направо.
benimm8808 - специалист
zlatev2000 написа:
Ей момчета, стана студено ...и немога да смогна да носа чували с пелети. :-D :-D :-D
Яде ги с чувалите направо.
Е кажи,на денонощие колко чувала отиват?

Аз съм на 2 чувала за 24 часа.
chungata - специалист
И при мен нещата в големия студ се позасилиха откъм разход. През изминалите няколко дни, при -10гр. се качи на 2 - 2,5 чувала за 24 часа. Обче камината не се гаси или намаля, т.к. вкъщи е жената с малкия постоянно, и се поддържа температура около 25гр. в хола и 20-22 в спалните.

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: