vsm написа:Вече не издържах тоя филтър е за БЕНЗИН.Така я купих де.

vsm написа:Вече не издържах тоя филтър е за БЕНЗИН.Така я купих де.
stoianov_n написа:Няма горивен филтър лиtoolegittoquit написа:Първо да се разберем за бирата, щото не пия от евтината.stoianov_n написа:Я снимай отпред двигателя, ама хубава снимка като тазиУтре. Тъмно е. Ти ми кажи - в тоя филтър трябва да има плътно нафта ли?
пп.Аз сега разгледах втората снимка![]()
![]()
май намерихме проблема.....
toolegittoquit написа:Що? Не бъди лош.Я огледай тази снимкаКато запали и поработи, не пуши цветен дим, безцветен е. Малко има омаслено от картерната вентилация май.
stoianov_n написа: Разлика виждаш ли?Или, какво ЛИПСВА ПРИ ТЕБ?Липсва ми един голям горивен филтър, който стои на тая кръгла стойка.
velsi написа: И стига си хленчил, че почваш и мене да ме дразниш.Шегувах се. Не видя ли емотката?
toolegittoquit написа:Липсва ми един голям горивен филтър, който стои на тая кръгла стойка.След като видим снимките, пак ще говорим.Познах? Имам едно малко, като на първата снимка, която дадох. И в него има въздух?
За свещите не каза? Сега като развъртя двигателя със стартера, да не му събирам сегментите от земята?
stoianov_n написа: След като видим снимките, пак ще говорим.Защо ръпаш за снимки? И не съм ги купил от Еврото частите. Купих ги от друг магазин, а после като погледнах етикета - вносител Евро07. Е?![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: