• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 72
Всички имаме коли, нали ?
toolegittoquit - майстор
vsm написа:
Вече не издържах тоя филтър е за БЕНЗИН.
Така я купих де. :)
karoto - специалист
stoianov_n написа:
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Я снимай отпред двигателя, ама хубава снимка като тази
Утре. Тъмно е. Ти ми кажи - в тоя филтър трябва да има плътно нафта ли? :?
Първо да се разберем за бирата, щото не пия от евтината. :wink:

пп.Аз сега разгледах втората снимка :shock: :shock:
май намерихме проблема..... :cool:
Няма горивен филтър ли :shock:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Що? Не бъди лош. :) Като запали и поработи, не пуши цветен дим, безцветен е. Малко има омаслено от картерната вентилация май. :)
Я огледай тази снимка
https://www.google.bg/imgres?imgurl=htt ... MwhkKEIwQg
и твоята
http://imageupper.com/i/?S0300010060011 ... 3272454370

Разлика виждаш ли?Или, какво ЛИПСВА ПРИ ТЕБ? :?
velsi - Почетен майстор
toolegittoquit написа:
п.п Набутах се със свещи. :lol:
Абе не си се набутал, свещите си е хубаво да ги смениш. И стига си хленчил, че почваш и мене да ме дразниш. Като че ли на чужда кола ще ги слагаш тия свещи, набутал се бил. :evil:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Разлика виждаш ли?Или, какво ЛИПСВА ПРИ ТЕБ? :?
Липсва ми един голям горивен филтър, който стои на тая кръгла стойка. :? Познах? Имам едно малко, като на първата снимка, която дадох. И в него има въздух?
За свещите не каза? Сега като развъртя двигателя със стартера, да не му събирам сегментите от земята?
velsi написа:
И стига си хленчил, че почваш и мене да ме дразниш.
Шегувах се. Не видя ли емотката? :)
vsm - напреднал
Сигурно е за тоя филтър тая стойка.

Прикачен файл

горивен+филтър+MANN-FILTER+WK+845_3+Ford+Fiesta+MK+4+(ja,jb)+1.8+D+image-177818294.jpg
горивен+филтър+MANN-FILTER+WK+845_3+Ford+Fiesta+MK+4+(ja,jb)+1.8+D+image-177818294.jpg (8.64 KиБ) Видяна 1393 пъти
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Липсва ми един голям горивен филтър, който стои на тая кръгла стойка. :? Познах? Имам едно малко, като на първата снимка, която дадох. И в него има въздух?
За свещите не каза? Сега като развъртя двигателя със стартера, да не му събирам сегментите от земята?
След като видим снимките, пак ще говорим. :wink:
Нищо не казвам за части, купени от еврото..... :?
И малко да прочетеш преди лягане
http://avtocatalog.org/index.php/%D1%83 ... 1%82%D0%B8
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
След като видим снимките, пак ще говорим. :wink:
Защо ръпаш за снимки? И не съм ги купил от Еврото частите. Купих ги от друг магазин, а после като погледнах етикета - вносител Евро07. Е? :?
Chefo77 - майстор
Може ли наистина да са му махнали горивния филтър и да са го заменили с този малкия? То няма такава цигания. Ако са го направили, май Стоянов ще излезе прав да очакваш и други скотски технически решения ...
Апропо, какъв е проблемът да има И такъв филтър, колегата години наред използва такъв малък като втори на трактора си, пък той не е идиотин ...
Kirilpm - специалист
Не са предвидени за работа под налягане или силен вакум и често се дънят,за лада,москвич,голф2,опел кадет и други карбураторни коли вършат прекрасна работа.А на тинки му трябва филтър голф2 дизел,понеже като го вземе фордовия,ще ахне че е с накрайници за бързи връзки,а тях някой отдавна ги е изрязал понеже са боклучави и колата смуче въздух от тях.Аз съм потресен,такъв диагностик,майстор на газови инжекциони,спец по фордовете по които ремонт не се налага пък да не види че нафтовия филтър му го няма :-D :lol:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 72

Тема "Дизел Ford 1.8D пали само на бутане, когато е студен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: