hidrazin написа: Ако е за ДТЗ-то, отговора е само един - ЕЛМАРК.Това са ми любимите предпазители, няма да ги обиждаш! Набарах няколко такива и ги сложих за ключове на степените на един стар, навит от алуминова жица електрожен, който имам.![]()

hidrazin написа: Ако е за ДТЗ-то, отговора е само един - ЕЛМАРК.Това са ми любимите предпазители, няма да ги обиждаш! Набарах няколко такива и ги сложих за ключове на степените на един стар, навит от алуминова жица електрожен, който имам.![]()
valentino76bs написа:Оставаш без оперативно захранване на прекъсвачи, защити, сигнализация.bobko написа:Когато останеш без собствени нужди прав ток.Това не бива да се случва в нито една Подстанция.Не дай боже да се случи,то всички съоръжения и защити стават едно "Мъртво желязо".hidrazin написа:DC - сърцето на една подстанция AC.Я колегите по ср/вис U дайте малко подробности за гореспоменатото ....![]()
kuger написа:Аха ясно и логично!valentino76bs написа:Оставаш без оперативно захранване на прекъсвачи, защити, сигнализация.bobko написа: Това не бива да се случва в нито една Подстанция.Не дай боже да се случи,то всички съоръжения и защити стават едно "Мъртво желязо".hidrazin написа:DC - сърцето на една подстанция AC.Я колегите по ср/вис U дайте малко подробности за гореспоменатото ....![]()
hidrazin написа: Ако е за ДТЗ-то, отговора е само един - ЕЛМАРК.И шнайдерите имат издънки бая....имах един случай преди време връщаме цяла партида/от тази с оранжевия палец/ и то по случайност я хванахме иначе с лампа и тя пада .Отиваме в магазина и му викам на тоя абе тая защита за никъв не става и той взе да философства нещо и колегата ми му вика дай две жици включвай я аз ще хвана изх. фаза и тоз бързо бързо прибра кашона ама си мисли ,че си правим майтап отначало.Можело да не преминава ток 30 ма казва ...добре бе дай и клещи ще му закачим на пръста
bobko написа:ЕЛМАРК са си боклуци,преди време купих няколко ДТЗ-ти вече две са аут другите са здрави защото още не са монтирани.Не купувайте тези боклуци просто няма да ви вършат работа дълго време.Истината е, че Чинт са по-добри от Елмарк.
kuger написа:+Аварийно осветление и ВЧ телефонията ще отпадне.valentino76bs написа:Оставаш без оперативно захранване на прекъсвачи, защити, сигнализация.bobko написа: Това не бива да се случва в нито една Подстанция.Не дай боже да се случи,то всички съоръжения и защити стават едно "Мъртво желязо".hidrazin написа:DC - сърцето на една подстанция AC.Я колегите по ср/вис U дайте малко подробности за гореспоменатото ....![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: