Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
kio - напреднал
не искам да споря с теб но 60 лв в днешните времена са нищо.това са 4-5м2работа.да несе повтарям но по горе ще прочетеш защо ми трябва-искат ми я за да ми платят.а за решенията за които пишеш мога само да кажа-стига човек да има акъл, въображение и му се работи всичко става.от доста време работя и мога да споделя че хората станаха все по взискателни и то с право-дават си парите.може и 1 нещо да науча но ще знам едно нещо повече след този курс.И ТЕ ТАКА :-D
radoraev - специалист
kio написа:
не искам да споря с теб но 60 лв в днешните времена са нищо.това са 4-5м2работа.да несе повтарям но по горе ще прочетеш защо ми трябва-искат ми я за да ми платят.а за решенията за които пишеш мога само да кажа-стига човек да има акъл, въображение и му се работи всичко става.от доста време работя и мога да споделя че хората станаха все по взискателни и то с право-дават си парите.може и 1 нещо да науча но ще знам едно нещо повече след този курс.И ТЕ ТАКА :-D
Учим се цял живот--скоро например за сефте видях окачвачи за ЦД,които представляваха нещо като тампони за кола с едни гуми и пружини--нищо,че го работя 10 години
leonardo_vd - модератор
radoraev написа:
kio написа:
сега го пишат на 26-27 този месец изпратиь докоменти сега ще чакам.интересуваше ме някои които го е карал ама явно няма.благодаря все пак на тези които драснаха по някоои ред
Задължително си го изкарай този курс ако имаш време и възможност--ще ти трябва тапия рано или късно....
Аз примерно взимам на работа само хора с тапии или ги пращам на курс..
Успех
:lol:
Добре че нямам тапия.
Това са глупости. Нищо няма да научите от 2 дни. За един занаят се иска време и практика.

ПП. Аз взимам на работа хора БЕЗ тапии. :wink:
prascho - майстор
leonardo_vd написа:
radoraev написа:
kio написа:
сега го пишат на 26-27 този месец изпратиь докоменти сега ще чакам.интересуваше ме някои които го е карал ама явно няма.благодаря все пак на тези които драснаха по някоои ред
Задължително си го изкарай този курс ако имаш време и възможност--ще ти трябва тапия рано или късно....
Успех
Добре че нямам тапия.
Това са глупости. Нищо няма да научите от 2 дни. За един занаят се иска време и практика.

Колко плащаш?
leonardo_vd - модератор
prascho написа:
leonardo_vd написа:
radoraev написа:
Успех
Добре че нямам тапия.

Колко плащаш?
около 1000лв. месечно + хощувки и 10лв. командировъчни на ден. Това ако си разбираш от работата и нямаш тапия :lol:
alexb - специалист
Здравейте.

За човек, който се занимава с гипскартон няма смисъл да ходи на краткия курс, по време на курса ще ви покажат набързо общите неща!

Ако искате да научите нещо запишете се за триседмичен курс в Плевен, има много теория и след това много практика, ще ви карат да правите разни неща след това да ги чупите, общо взето ние за две седмици изхвърлихме един камион гипскартон! Обучаващият по практика е инженер, които си разбира от работата, всяка година ходят на опресняване в Австрия!
radoraev - специалист
тапията,когато я имаш...и когато имаш сайт и искаш да сложиш физиономиите на най-добрите си работници,да покажеш колектива,и отдолу под всеки да има прикачен документ.................
Да ти кажа не е лошо като идея,визия и представяне на фирмата!
Както и всевъзможни референции от обекти,договори за дилърство и прочие....

За всичко това някой трябва да мисли в една фирма!
1-Визия
2-създаване на доверие и уважение от страна на работника към работодателя(нищо,че не е ясно за тапията каква работа ще върши).Да не говорим,че тапията ще стои в моето чекмедже-сети се защо!

Такива дребни стратегически мисли ми минават през главата просто
Самата тапия естествено е нищо като знания или нещо подобно
Ай създраве!
$64EN - специалист
alexb написа:
Здравейте.

За човек, който се занимава с гипскартон няма смисъл да ходи на краткия курс, по време на курса ще ви покажат набързо общите неща!

Ако искате да научите нещо запишете се за триседмичен курс в Плевен, има много теория и след това много практика, ще ви карат да правите разни неща след това да ги чупите, общо взето ние за две седмици изхвърлихме един камион гипскартон! Обучаващият по практика е инженер, които си разбира от работата, всяка година ходят на опресняване в Австрия!

alexb може ли малко повече инфо за този курс че сериозно мисля да се запиша на някакъв курс и този ми звучи добре за сега . сепак друго си е да показваш на клиентите тапии и сертификати , почват да те гледат по друг начин , особенно когата си на 24 ( не ракии :-D ) примерно.
мерси предварително
$64EN - специалист
може добре , кажи какво имаш впредвид? с курсове ли се занимаваш?

Тема "KNAUF-курсове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: