Ето го акумулаторът - ЦЪК
Хубави снимки, колко да са хубави - снимани с телефона с 2 мегапиксела камера и в сумрака.Предполагам "новият 3-месечен" акумулатор случайно липсва на снимката т.е не е същият

Ето го акумулаторът - ЦЪК
Хубави снимки, колко да са хубави - снимани с телефона с 2 мегапиксела камера и в сумрака.Предполагам "новият 3-месечен" акумулатор случайно липсва на снимката т.е не е същият
Kirilpm написа:Ами да ти го кажа директно пак си се нахендрил.Това като заключение по снимкаКато запали, няма грешка. Върви, работи, ускорява и т.н
gogo7777 написа: Предполагам "новият 3-месечен" акумулатор случайно липсва на снимката т.е не е същиятНе, това е другият акумулатор. С тоя ми дадоха колата, другият го свалих от VW - той е гарантирано нов и ако беше гледал преди снимки на VW, щеше да го видиш. Дори Чефо го коментира, по спомен си купил подобен май. Стига се драпа, щото ще ти го снимам другият на зарядното, в момента се зарежда. Обаче ако го имам, да се хванем на бас, да черпиш. Ако ти стиска.
toolegittoquit написа: Ето една по-долу на целият двигателен отсек. Хубави снимки, колко да са хубави - снимани с телефона с 2 мегапиксела камера и в сумрака.Мдаа, снимката не е лоша, но Кирил е прав и проблемите ти са няколко.
stoianov_n написа: 1.Махаш всичко което не е оригинално, сваляш резервоара, чистиш, прекарваш нови маркучи, нов ОРИГИНАЛЕН филтър, нови свещи /ама не тия от 5 лева/ и си 6.Утре ще щракна по-хубави снимки. И не, нямам шише в багажника, сигурен съм.
toolegittoquit написа:Утре ще щракна по-хубави снимки.И да щракаш и да не щракаш това е положението.Мисли дали, ще се цапаш с нафта или ще ходиш в сервиз.
toolegittoquit написа:СВЕЩИТЕ са ми от 11.20лв/брой. Е, нямам възможност в момента за 4 свещи по 30лв/броя. Ти кажи дали съм ги избрал тия правилно като габарити и няма да има проблеми с тях да закачат нещо?
stoianov_n написа:Сериозно ли по каталожен номер, аналози и т.н не можеш да прецениш?
DundyTheCroc написа:Като гледам разширителното казанче тази кола не само е карана с вода, но и е кипвала.Ръждивото е антифриз. И за това имам и аз вина, свалях радиатора няколко пъти, докато се занимавах със стартера. После пак наливах антифриз.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: