Нека намерим най-тънките цени.
seeker - специалист
grizan1980 написа:
Някой да е ползвал бормашинката, която пускат в четвъртък ?
Аз бормашината я взех от предишната промоция. Още в първият момент ми направи кофти впечатление големия луфт на шпиндела на патронника. Но... иначе е тиха и има много чувствителен спусък и обороти.
NovobranecGT - напреднал
seeker написа:
grizan1980 написа:
Някой да е ползвал бормашинката, която пускат в четвъртък ?
Аз бормашината я взех от предишната промоция. Още в първият момент ми направи кофти впечатление големия луфт на шпиндела на патронника. Но... иначе е тиха и има много чувствителен спусък и обороти.
Тия китайски бормашини ако ги ползвам като Елпром-ска, на ниски обороти с много натискане, им се палят четките. А който е пробивал на високи обороти знае, че скоростта не е оптимална за пробиване. Бях ползвал и един Райдър, уж 900 вата, но и той на ниски обороти се пали. Дрелка Cress, незнайна мощност, пак се пали на ниски обороти. Явно аз искам много от тях.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
NovobranecGT написа:
....се палят четките..... и той н.....се пали. ..... пак се пали .... Явно аз искам много от тях.
Ти си уникален, бре, градски. Аз запалих само ено ъглошлайфче и то щото се държах много просташки с него. Я се замисли какво им правиш на машинките, м
ky-kyy - майстор
Баси пироманиаците в тоз форум :?
NovobranecGT - напреднал
ky-kyy написа:
Трябваше да сложа "пали" в кавички. Почват да миришат четките и кабелите, а понякога се появява и дим. При което спирам до пробивам и пускам на пълни обороти, за да охлади.
Много избягах от темата. Идеята ми е, че тия китайци по 500w ми се струват много слаби. Лично лидълската не съм я пробвал, така че спирам с офф-топика.
Последна промяна от NovobranecGT на пет яну 08, 2016 3:23 pm, променено общо 1 път.
ky-kyy - майстор
NovobranecGT написа:
ky-kyy написа:
Трябваше да сложа "пали" в кавички. Почват да миришат четките и кабелите, а понякога се появява и дим. При което спирам до пробивам и я пускам на пълни обороти да охлади.
Разбрах, какво имаш впредвид :lol: Просто тия дрелки, не могат да заменят една настолна бормашина, която дупчи на бавни обороти. То затова и настолните са с големи двигатели и предавки....
nikolson - майстор
Някой замислял ли се е за разликата между китайчето за петдесет лева от Лидъл и Елтос втора ръка за същите пари?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
nikolson написа:
Някой замислял ли се е за разликата между китайчето за петдесет лева от Лидъл и Елтос втора ръка за същите пари?
Замисляли сме се, разбира се.
Аз не мога да си имам доверие на преценката дали машина втора ръка е наред. Лидълската машинка мога да я върна. При еднакви други показатели, за мен е естествено да избера нова машинка от магазина. Но това е може би защото знам какво ми трябва.
ky-kyy - майстор
nikolson написа:
При положение, че китайчето има 3 години гаранция, а това втората ръка.....Да не говорим, че повечето неща втора ръка, или са крадени, или закрепени дотолкова, че да се продадат или и двете...Сам си реши :)
mitko64 - майстор
nikolson написа:
Замислих се и още как. Лидълската оглеждаш още първия модел без копче за оборотите. Видя ми се много обемиста за 500 вата, а лостчето за реверса едно тънко, да те страх да превключиш. Понеже не намерих корпусни черупки за моята BUR 150E, взех една от bazar,bg за 40 лв. Оказа се много запазена, всичко си и е оригинално, пробвах я , бачка без грешка. Днес оглеждах новия модел на BUR 150E- егати и грозилището, с китайска бумбеста визия, направо са опорочили легендарния модел.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: