Нека намерим най-тънките цени.
ky-kyy - майстор
Епа, за 40 левчета, оперета ли да пее :lol:
Chefo77 - майстор
От четвъртък пускат термоспот Powerfix profi +, на 39.99. Някой нещо?
jekasus - майстор
Имам предния модел, но той е до 220гр, но не съм проверявал колко е точен. Ще си взема и този, че да си настройвам поялника за ППР.
stan73 - майстор
Chefo77 написа:
От четвъртък пускат термоспот Powerfix profi +, на 39.99. Някой нещо?
Аз бях си купил предният (или по-предният) път, като ги пускаха, но имаше огромен температурен дрейф и се наложи да го върна. Не знам, може да съм уцелил куца бройка, но така не ми вършеше работа...
MIRO_073 - майстор
Ето от Метро нещо в момента.

Прикачен файл

Metro.jpg
stan73 - майстор
Наистина са много евтини, но са и вероятно много нискокачествени. Аз не бих си купил такива повече. Имах навремето подони боклуци, брандирани като Глобус, Акита и Агойома, но бяха в сини корпуси. Дрелката (едната беше Аойома, а другата Акита с корпус със същата форма като горната) не е със съчмени лагери, а е на втулка (и то от някаква алуминиева сплав, та бързо се скапа и оста с патронника взе да "играе"), ъглошлайфът беше с малка мощност, загряваше бързо и кофти звук, зеге от този ранг не съм имал, но вероятно и то ще е калпаво. Първото ми зеге беше Бъджет и беше много добро, сега съм с лидълското, което е още по-добро. Също имам и друг малък ъглошлайф - пак Бъджет (звучи като марков и мощността му се усеща поне 2 пъти по-голяма от на ментака Глобус (и то при условие, че и на двата пише 500 вата) - бъджета реже добре, звучи добре, почти не загрява и не тресе, докато Глобусът (подобен на по-горните ментета) е ужасен, от друга страна със същият като моя, един приятел си направи конструкцията за къщичка, и неговият още бачка, може пък моята да е куца бройка... От друга страна Бъджет машинките ги бях купил преди много години за доста повече пари (поне по 3 или по 4 пъти нагоре от тези (и то на промо)), та може и затова да са били по-добри. Ако на някои наистина му трябват подобни инструменти и иска да мине тънко и с голяма истинска гаранция - бих препоръчал лидълските машини. За любителски цели (а рядко преди и не само (сега ми се струва, че са влошили качеството (като всички де)) определено стават.
Chefo77 - майстор
Виж сЯ - името е немско, значи и качеството ще да е ... :lol:
MIRO_073 - майстор
Все пак раздела е "Къде е по-евтино"
stan73 - майстор
Така е, но е желателно да вършат работа и да са безопасни поне. А при условие, че вече имаме и Лидл с прилични инструменти за любителски цели на достъпни цени и с голяма гаранция (която си спазват), би било глупаво някой да си купи такива ултра ментаци. Когато аз си купувах моите изборът беше или нещо марково на непосилна за мен цена, или Елтос/Спарки (пак почти на непосилна (все пак имам една доста добра дрелка Елтос (на цена тогава една месечна заплата), и въпреки това после си купих друга по-мощна и по-добра от всякъде на по-ниска цена (Феърлайн/Бъджет - 1050 вата, ударна с двускоростен метален редуктор, електронно регулиране на оборотите и смяна на посоката - работи перфектно (писал съм вече за нея и за клонингите и - жалко, че скоро не съм виждал такива с по-достъпна цена, но може би още ги има брандирани като DWT за около 180 лева или Фелисати за около 300), а моята беше около 80 само на промо (направо без пари за такава машина)) или Бъджет или Аинхел или въпросните ултра ментаци (които горещо Не препоръчвам ! ).
MIRO_073 - майстор
Да. Всеки има правото и свободата да избира какво да си вземе, според нуждите му. Така, че това предложение не може да те ангажира с нищо. Може някой като теб да няма възможности, а да има необходимост да пробива мек материал примерно чам и тухла и да му върши работа. А не да я тормози както по-горе им палели четките на ниски обороти и голям натиск. И си мисля, че това е пакетна цена на брой за трите продукта заедно. И как определи, че са ОПАСНИ? :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: