Всичко за дърводелството
stan_01985 - напреднал
MANIAK SAM NA DARVODELSTVOTO :o KACHVAI TE SNIMCHICI ,PLANOVE,VASHI IZDELIA ..............DA OBMENIAME OPIT.

Прикачен файл

bd_1_b.jpg
bd_1_b.jpg (24.65 KиБ) Видяна 15680 пъти

Прикачен файл

chicken.jpg
chicken.jpg (21.81 KиБ) Видяна 15680 пъти

Прикачен файл

11_22.jpg
11_22.jpg (199.44 KиБ) Видяна 15680 пъти

Прикачен файл

woodstore_1885_6064746.jpg
woodstore_1885_6064746.jpg (50.68 KиБ) Видяна 15682 пъти
masteradmin - майстор
Ами аз одавна апелирам за това. За съжаление напоследък съм повече програмист отколкото майстор. Искрено ти завиждам. С каква машина работиш ? 3, 5 операционна ? или с отделни уреди за всяко нещо? смятам да си спретна едно ъгълче и да си купя малко машини.
djuji - напреднал
Здравейте, страхотно барбекю и много готина градинска мебел. Браво на майстора който ги е изработил. И аз искам такова барбекю но за съжаление на съпругът ми не му се отдават тези занаяти. Продължавайте все така. :)
dildes - специалист
stan_01985 написа:
MANIAK SAM NA DARVODELSTVOTO :o KACHVAI TE SNIMCHICI ,PLANOVE,VASHI IZDELIA ..............DA OBMENIAME OPIT.
Ама айде да пишеме на БГ Аа :!:
Мен лично малко ме дразни това,
...даже и с големи букви :shock:
ceco78 - специалист
eto niakoi imam oshte hiliadi samoche sa PDF format i ne moga da gi kacha a i ne iskam da zadrustvam foruma , a i edno utochnenie na angliiski ezik sa, ta ako na niakoi mu triabva neshto specifichno da pishe shte mu go pratia na e-maila

Прикачен файл

planter.jpeg
planter.jpeg (41.32 KиБ) Видяна 15516 пъти

Прикачен файл

bench.jpg
bench.jpg (50.91 KиБ) Видяна 15516 пъти
Тани - модератор
Имаш ли нещо за дървена конструкция на къща?
ceco78 - специалист
Imam pulen kurs po durvodelstvo no e na angliiski i e PDF format ne moga da fo kacha no ako si dadesh e-maila shte ti go pratia vsichko e opisano dosta podrobno
Тани - модератор
Ами мейла ми го има в профила и под всяко съобщение но ето го n_sam@abv.bg

Благодаря ти предварително!
greek - помощник
ceco78 написа:
Imam pulen kurs po durvodelstvo no e na angliiski i e PDF format ne moga da fo kacha no ako si dadesh e-maila shte ti go pratia vsichko e opisano dosta podrobno
и за мен представлява интерес heros@abv.bg
Благодаря!
velsi - Почетен майстор
Я най-добре, ако искаш го прати на админа и той ще го качи при другите в библиотеката. Така всички ще можем да го видим. :)

Тема "Да качваме дърводелски планове и снимки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: