Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Колеги аз немога да разбера как се гласи тази техника маята е бурнит комфорт 25 плюс.сервизния го чакам вече 10 дена да дойде и го няма.искам аз да си поиграя малко с нея моля някой ако им разбира да ми звьнне на 0878919668.аз ще го набера и да ми обясни някои неща които неса ми много ясни
torbalan - Дървен философ
Поне напиши какво искаш да ти бъде обяснено...
filmatoplo - майстор
Абе на железария и цена биват тези камини, то затова ги купуват, ама им куца тъпото управление. Китайско предполагам или някой нашенец го прави, остъй това ами че само всевишните разбирачи от фирмата човек трябва да им се кланя да ти настроят камината.
Как се гласят степените подаването на шнека духането о седмичниа програмарор
jabata - специалист
За тези камини си има цяла тема във форума, и там е много обяснявано кое как. Вярно че има и много спам, но има и обяснения, включително има и хора които притежават ръководството.
Като за начало можеш да помолиш някой да ти го прати и да го прочетеш, за да се ограмотиш, и ако нещо не е ясно тогава да питаш.
Въпроси от сорта нищо не ми е ясно, говорят за крайно демотивиран човек, който не мисля че има място във този форум. Все пак е направи си сам.
И още една молба, пиши малко по-грамотно и правилно, че едвам ти разбирам написаното.
Последна промяна от jabata на пон яну 11, 2016 11:10 am, променено общо 1 път.
benimm8808 - специалист
jabata написа:
За тези камини си има цяла тема във форума, и там е много обяснявано кое как. Вярно че има и много спам, но има и обяснения, включително има и хора които притежават ръководството.
Като за начало можеш да ти го прати и да го прочетеш, за да се ограмотиш, и ако нещо не е ясно тогава да питаш.
Въпроси от сорта нищо не ми е ясно, говорят за крайно демотивиран човек, който не мисля че има място във този форум. Все пак е направи си сам.
И още една молба, пиши малко по-грамотно и правилно, че едвам ти разбирам написаното.
:idea: :supz:

Тема "Нищо немога да разбера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: