• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 72
Всички имаме коли, нали ?
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Ти търсиш, ама кадърните сервизи не търсят клиенти като теб!
Ако са кадърни, ще се спогодим. Ако ще ми свалят резервоара по 10 пъти, за да сменят 1 път бензинова помпа ще ядат директно ругатните. Не счупени неща не ремонтирам. Но счупени задължително сменям, не със стари болтове да сменям после двигател. :x
MIRO_073 написа:
Отиди в Лозово в Дизел хаус. В Горно Езерово - Любо Опела.
Олеее, дека ме прати. Нямам си на идея къде се намират, а то първото звучи като големи "табели" и цени-резачка. :)
stoianov_n - специалист
MIRO_073 написа:
toolegittoquit написа:
Търся кадърен сервиз из Бургас и региона. Поморие, Несебър и т.н с
Ти сериозно ли мислиш, че Любо, ще му обърне внимание. :-D
Chefo77 - майстор
Тцъ, точно това ти казвам - ако са кадърни, няма да се спогодите. Ако са кадърни, ще те разшифроват още от първото "Здравей". Не го разбираш, но клиентите от твоя тип са разпознаваеми, използвате еднакви фрази, държите се по един и същ начин ... Не мога да ти го обясня с думи, да речем че се познавате.
MIRO_073 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Ти търсиш, ама кадърните сервизи не търсят клиенти като теб!
Ако са кадърни, ще се спогодим. Ако ще ми свалят резервоара по 10 пъти, за да сменят 1 път бензинова помпа ще ядат директно ругатните. Не счупени неща не ремонтирам. Но счупени задължително сменям, не със стари болтове да сменям после двигател. :x
MIRO_073 написа:
Олеее, дека ме прати. Нямам си на идея къде се намират, а то първото звучи като големи "табели" и цени-резачка. :)
Ами като не си го чувал...ходи си лягай. И утре със спрея.
MIRO_073 - майстор
stoianov_n написа:
MIRO_073 написа:
toolegittoquit написа:
Търся кадърен сервиз из Бургас и региона. Поморие, Несебър и т.н с
Ти сериозно ли мислиш, че Любо, ще му обърне внимание. :-D
Той мисля, че отдавна не прави само опели. Ама дали ще хареса Тинки сте прави.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Ако са кадърни, ще те разшифроват още от първото "Здравей". Не го разбираш, но клиентите от твоя тип са разпознаваеми...
Друг път. "Добър ден", "можете ли да ми отделите малко от времето си", "колата има такъв, такъв и такъв проблем", "дайте да я погледнем", "бихте ли казали някаква по-конкретна сума, която да приготвим и да свършим работата".
Пари давам, не обичам да ме лъжат.
toolegittoquit - майстор
Чешити не ми трябват. Особено такива като мен. Ако не могат да се държат любезно и да работят за мен, така де - да го направят кадърно, а не да изнудват пари, не ми ги казвай въобще.
Сервиза на Опел на Любо в Горно Езерово.На този господин просто не му се занимава да Ви вземе парите..Въоръжете се с търпение ако искате да ви прегледа колата дали всичко и е в ред!"Днес" няма време,навярно утре ще и хвърли едно око- елате утре...Утре се оказва същото положение и уговорката остава за вдругиден...Вдругиден пак така....
Искате да не харчите пари по Вашата кола???Идете там - на колата Ви нищо няма да и има,защото и да се "кършите да ходите" ще я погледнат"УТРЕ"!!!
Последна промяна от toolegittoquit на вт яну 12, 2016 12:12 am, променено общо 1 път.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Ако са кадърни, ще те разшифроват още от първото "Здравей". Не го разбираш, но клиентите от твоя тип са разпознаваеми...
Друг път. "Добър ден", "можете ли да ми отделите малко от времето си",
Ще ти го кажа, много просто, такива като теб мога да ги разбера, само по начина който слизат от колата....и въобще не ги оставям да кажат и дума? :-D
turbocharged - специалист
toolegittoquit написа:
Искам да върви 100-200 хиляди километра, като всичко останало без колата, а не да му треперя кога ще се счупи.
Интересна логика. Смяташ че 25 годишната фиеста има още ресурс и пазарна стойност ли?
Такава кола можеш да си я правиш евтино и почти без пари както искаш само сам. Няма кой да ти я прави. Казвам ти го като човек от бранша. Никой не иска такива клиенти. За пари или за без пари. Почвай да и разбираш. Хората ти написаха какво трябва да се направи. Ако имаш сегменти по буталата ще запали.
Kirilpm - специалист
Аз не бих се нагърбил да го пратя при познат колега,още по малко при приятел,после как да му обясня защо съм му го пратил :lol: :-D :irre:
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 72

Тема "Дизел Ford 1.8D пали само на бутане, когато е студен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: