Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Здравейте! От известно време посещавам форума и виждам, че имате интересни идеи и мнения. Затова ви моля за съвет относно бъдещия ни апартамент. Апартаментът е двустаен, но трябва да има и детска стая. За целта мислим да използваме кухнята. Имаме идея и да съборим стени, за да се използва площта на коридорите /почти 10 кв./ и да се получи просторна дневна. Мисля, че все пак е неоходимо да има някакви по-леки преграждения за отделните кътове на дневната. Ще съм благодарна за всякакави идеи. Също ме интересува колко би струвал дизайнерски проект на дневната?
Благодаря ви предварително за помощта.

Прикачен файл

s_1.jpg
s_1.jpg (142.15 KиБ) Видяна 8232 пъти

Прикачен файл

s_2 copy.jpg
s_2 copy.jpg (109.02 KиБ) Видяна 8232 пъти
Svet - напреднал
Според мен е по-добре детската стая да стане спалнята, а родителската спалня да е там където си планирала да е детската. Прекалено малка е площта за детските игри в стая 4 кв.
За да направите такива промени първо трябва да имате конструктивния чертеж или най малко архитектурния чертеж на жилището ви тогава вече може да се мисли и да се дават препоръки заразместването което искате да направите :!: :!:
Galski - специалист
Той чертежа е виден, че е налице, но това, което мен лично ме интересува е къде са водите и канала за кухнята? Защото това е по-същественото в случая. Също бих попитала какво легло сте предвидили за спалня - размери?
Както и определено смятам, че мястото на детската трябва да е на мястото на предложената по проект спалня.
popoci - специалист
1 variant....

Прикачен файл

s_2_copy_319-1.JPG
s_2_copy_319-1.JPG (65.78 KиБ) Видяна 7535 пъти
Svet - напреднал
Като идея е добре, но не виждам да има прозорци от тази страна за детската и спалнята за родителите.
popoci - специалист
Да, ха-ха, не бях обърнал внимание, егати жилището има 3 прозореца а е сигурно към 90м2, не си поплюват архитектите .... :shock: :shock:
Svet - напреднал
Още по-интересно е, че дори по плана предвиден от архитекта, за дневната е оставен само един прозорец от към бокса. Абсурд е това, дано не е така, предполагам че има и други прозорци, но поради не добрата четливост на схемата, ние не ги виждаме.

Ааа сега видях, че имало балкон в дневната.

Тема "ново жилище" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: