GalinBelos написа:Естествено че е апартаментно табло . Какво друго да е ? Към автора - няма никакъв проблем със свързането , сига да си стегнал клемите добре всичко ще бъде наред .СТИГА ЛУДИ РАБОТИ!!! Стотици теми за тея тъпи табла и се тая пак тц тц тц....
toolegittoquit написа:...Много е интересен моментът с подредбата на фазовият гребен и главният предпазител. А те предпазителите си имат и номерация на изводите и една схемичка върху тях, не е просто така да ги бучиш. Противно на всички очаквания автоматичните предпазители имат посока...Сега очаквам да ми покажеш някоя схемичка дето е нарисувана там, отстрани на някой миниатюрен AC прекъсвач ниско напрежение.
Може и техническо описание де.
Дай да видим сега къде трябва да им е входа и къде изхода.

Виж виждал съм какви ли не изобретения ,от захранване на къща двуетажна с 2.5 мм.кв.,и всичко на един ....оп на два предпазителя един преди и един след  ел. мера което 30,40 години е работили и собстеника казва абеее нямаше проблеми досега ,Ако ти кажа че горките кабели просто нямаха изолация ще повярваш ли...и много други такива изпълнения .Та искам да насоча върху това вниманието като се прави едно нещо се прави така както трябва или по добре не се прави стига с тея ами това имал под ръка.... А на тая стара инсталация само тия 32 ампера предпазители и липсват....
 Виж виждал съм какви ли не изобретения ,от захранване на къща двуетажна с 2.5 мм.кв.,и всичко на един ....оп на два предпазителя един преди и един след  ел. мера което 30,40 години е работили и собстеника казва абеее нямаше проблеми досега ,Ако ти кажа че горките кабели просто нямаха изолация ще повярваш ли...и много други такива изпълнения .Та искам да насоча върху това вниманието като се прави едно нещо се прави така както трябва или по добре не се прави стига с тея ами това имал под ръка.... А на тая стара инсталация само тия 32 ампера предпазители и липсват....