• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
val303 написа:
plastkomfort
Мерси Вчера мерих градусите,но незнаех колко трябва да са. На макс мощност 90-95 На мин 35-40. Добре ли е?
На каква температура на водата.На 50 ли.
шоп - майстор
val303 написа:
plastkomfort
Мерси Вчера мерих градусите,но незнаех колко трябва да са. На макс мощност 90-95 На мин 35-40. Добре ли е?

:-D температурата на водата в котела 15-20 градуса ли е? :shock:
val303 - специалист
gnt69 написа:
val303 написа:
plastkomfort
Да Температурата на водата сега е 50
val303 - специалист
шоп написа:
val303 написа:
plastkomfort

:-D температурата на водата в котела 15-20 градуса ли е? :shock:
Не Това е когато горелката не работи. :lol:
val303 написа:
gnt69 написа:
val303 написа:
plastkomfort
Това е възможно , само ако отчиташ температурата от термометъра на котела,който е точно над горивната камера.
Реално температурата на изхода от котела ще е доста по ниска. Поне 10 градуса.
gnt69 - майстор
val303 написа:
gnt69 написа:
val303 написа:
plastkomfort
На какъв котел е това. И аз искам такъв котел при температура на водата 50 температурата на газовете да е 35.
val303 - специалист
gnt69 написа:
val303 написа:
gnt69 написа:

На какъв котел е това. И аз искам такъв котел при температура на водата 50 температурата на газовете да е 35.
Котела е За твърдо гориво,реших да пробвам първо с него и ако не ми хареса догодина ще взимам пелетен. Немски е Де Дитрих
val303 написа:
gnt69 написа:
val303 написа:
Котела е За твърдо гориво,реших да пробвам първо с него и ако не ми хареса догодина ще взимам пелетен. Немски е Де Дитрих
Малко по горе обясних защо си мислим и вярваме на онова, което виждаме, но фактите са други.
gnt69 - майстор
val303 написа:
gnt69 написа:
val303 написа:
Те сега газовете ти пречат охлаждат ти котела. Ако изключиш комина от уравнението /да го запушиш/ може да почне на обратно да връща пелети в бункера. =D>
val303 - специалист
Колега Трифонов Не те разбирам. Какво искаш да кажеш?
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 127

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: