Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Andri01 - майстор
Измери го и търси ключ. Аз бих си направил от 2Г-профил,заварени по средата с парче шина и на него перпендикулярно рамо удължител. Уплътнението предполагам е гума или клингерит? То ще трябва да се смени обаче,след отварянето.
radius - майстор
55мм... трябва да търся някой комбайнер :lol: . Или по авто сервизите, може би някои гайки на главините да са толкова.
Andri01 - майстор
Каква марка е бойлера ти? Виж в сервиза им,не може да нямат такъв ключ,но....предполагам,че ще искат те да го отворят!? :(
valentino76bs - майстор
На шишков са му така свали му долната част може!
radius - майстор
radius написа:
Не мисля, че може да се свали дъното на външната обвивка - стои като кербовано за цилиндричната част.
Бойлера е Горене.
Освен долната част да е набита в цилиндричната и може да пробвам леко да я почукна, да не би да тръгне да се изхлузва.
hidrazin - майстор
Свали фланеца, не долната част на кожуха. После е лесно за нагревателя.
:partyman:
radius - майстор
Баси как не се сетих !
:razz: :razz:
Бойлера няма фланец, има само дупка в балона с резба за реотана. Френска работа.
hidrazin - майстор
radius написа:
Бойлера няма фланец, има само дупка в балона с резба за реотана. Френска работа.
Е кой да знае какъв точно таралясник имаш? :-D
Това че нямало фланец ми е много съмнително.
Я дай някоя снимка.
:partyman:
radius - майстор
Нейде назад из темата
radius написа:
...
..., но няма фланец,...
, няма страшно и аз не си спомням какво съм написал. Само моля, ако не можем да го оправим, да не му викаме таралясник, щото си ме кефи. :lol:
Ще го снимам.
Хахаха , руснака си разви на ръка нагревателя https://www.youtube.com/watch?v=RmhSoR39pJ4
На 12:08 се вижда, че няма фланец.
valentino76bs - майстор
radius написа:
radius написа:
Не мисля, че може да се свали дъното на външната обвивка - стои като кербовано за цилиндричната част.
Бойлера е Горене.
Освен долната част да е набита в цилиндричната и може да пробвам леко да я почукна, да не би да тръгне да се изхлузва.
Ко чакаш смело иеп....:)

Тема "Анализ на бойлерен термостат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: