Всички въпроси за вилата.
petrov_ - специалист
Здравейте колеги,не разбирам много от строителство и затова ще ви помоля за помощ.Набелязал съм си една къща,все още не съм ходил да я гледам но се чудя дали си заслужава.Цената според мен не е висока,но на пръв поглед от снимките ми направи впечатление,че няма колони.Колкото да не разбира човек това не е нормално,строена е 1980 г. та проблем ли ще е да са изрежат ъглите и да се направят колони,можеби и вътре ще трябва 1-2 колони.Учудващото е че продавачката ми каза че има акт 16 ,а няма ток и вода.Май има много неизвестни по тази къща.

Прикачен файл

Без име.png
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Може да има вътре колони.
Това нещо не може да е с Акт16
Колко е цената, в смисъл, как реши, че не е висока?
Знаеш ли колко пари ще е довършването?
Иди, виж, наснимай и пак питай
А, и нямай доверие на думи на продавач или агенция, на тях им е презуя, ако ме разбираш. Имат интереси противоположни на твоите
ivanj - специалист
Според мен бягай от тази къща.
Andri01 - майстор
По кадрото прилича на натрупани тухли,нищо повече. Виж последния съвет-бягай от тази къща,освен ако парцела не е на сметка,покрай нея и да ползваш тухлите и керемидите след време :).
ulieliadi - специалист
Как може да кажеш на масивна къща с две плочи и покрив - натрупани тухли? Както и да е...
Към автора-ще ти задам въпрос:
1. Колко би ти струвало да построиш такава къща?
Оттук натам сам си правиш сметката дали си заслужава спрямо цената и.
petrov_ - специалист
Цената е 9900 лв по обява,крайната за сега неизвестна парцела е 830 кв.м. близо до града.Като се чух с продавачката попитах за колони но ми каза че и вътре няма.По принцип ми трябва парцела да си направя пчелин ,но е хубаво да има и къщичка за уйкендите.Малкоголяма ми идва но като са я построили няма да я събирам.
toolegittoquit - майстор
Няма ли колони, забрави за горните етажи според мен. Разтурвай до първи етаж. :sad: Представям си едните обикновени тухли на първият етаж как носят още 2 етажа, 1 плоча и покрив.
vgeorgiev - специалист
Тухлата четворка, не носи на товар! Ако е от единички, както и да е, но с четворки...
Chefo77 - майстор
Тази къща при първото по-леко земетресение е станала на купчина тухли и парчета бетон и ще е добре, ако няма никой в купчината. НЯМА вариант да има легален Акт 16 в този вид. Цената е ОК, дори прекалено ниска.
Дали не е обявена за продажба от един от наследниците?
toolegittoquit - майстор
Къщата е бомба като се отрежат горните 2 етажа. Или горните 3 етажа... В днешно време дори на 1 етажни къщи слагат колони и пояси, на които да лежи покрива.

Тема "Съвет за къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: