Всички въпроси за вилата.
petrov_ - специалист
egomen66 написа:
ky-kyy написа:
petrov_ написа:
По принцип ми трябва за пчелин,но на старини може да се преместя да живея там :lol:
Неотдавна правех едно леко ремонтче в един старчески дом. Като видях, какви медицински сестри работят там....взех да се замислям, дали да не прекарам там старините си, евентуално :?
Всеки с мераците си...но тези мераци , са обратно пропорционални на годинките :lol: Извиняваме се на автора.Да вкараме малко настроение в темата.Ако има други въпроси да пита. :partyman:
Май ще се откажа от къщата, прекалено голяма е и много работа ще трябва.А и колегата като каза за тези сестри в старческия дом вече съм сигурен,отказвам се. :-D Това в кръга на шегата.Ще потърся нещо друго в този район,но лошото е че са много скъпи.
ky-kyy - майстор
От мъдри хора съм чувал, че не е добра идея, да се купува некарана кола и къща в която не е живяно.
Иначе, ако цената на имота като цяло те устройва, спокойно можеш да събориш тая камара тухли и да си построиш каквото ти хареса. Не е, като да няма основи и материал :wink:
Chefo77 - майстор
Не зная дали ако се събори къщата (може да е грехота, но все пак) и парите помогнат за закупуването на фургон, няма да е по-добрия вариант... Така хем ще вземе евтиното, хем няма да рискува с така изпълнена постройка, хем няма да налива пари в евентуално празна каца.
шоп - майстор
То така лесно къща не се бута. Напротив трябва пари да се наливат. На един приятел му излезе 3000 лв бутането на доста по-малка едноаетажна къща. Вече не си спомням но над 10 курса с четриосни камиони на сметишето на Враждебна се направиха, а там пари взимат. 2 камиона, багер и фадрома цял ден бръмчаха.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Не зная дали ако се събори къщата (може да е грехота, но все пак) и парите помогнат за закупуването на фургон, няма да е по-добрия вариант... Така хем ще вземе евтиното, хем няма да рискува с така изпълнена постройка, хем няма да налива пари в евентуално празна каца.
Ако основите са читави, не виждам защо да не свали къщата до 1 етаж. Като гледам - дори 1 етаж ще е бая по-широк от фургон. А материали има. Остатъкът от тухли, ако има здраво - може да го продаде.
шоп написа:
...Вече не си спомням но над 10 курса с четриосни камиони на сметишето на Враждебна.
Ще ме извиняваш, но твоят приятел хич го няма. Тия тухли пари струват, ако са здрави - могат да се продадат.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
шоп написа:
...3000 лв ....2 камиона, багер и фадрома цял ден бръмчаха.
Имал бол пари, фърлял :-) И ти ли си така, да намажем нещо.
Чесно, пилеенето на каквото и да е не ме кефи, не е за фалене
шоп - майстор
Дали има бол пари или няма не знам. Изкарва по 1000 лв на ден. Нима мислите, че ще може да я разруши сам за два дни за да е 1000 на печалба? Нещо, което не ти е в силата по -добре плати на друг за да го направи, а ти работи това от което може да изкараш максимално пари.

Който си мисли че ще бутне на ръка 100м2 плоча или 10м3 за да изкара тухли четворки на 40 години и от тях ще изкара пари -много се лъже.
bota156 - специалист
Виж дали има документи - прекарани партиди ток, вода.
Викни братята роми - дай им материалите и я бутни до основи без пари.
Строй на старото петно както ти хареса - без документи естествено че са 10к и 2 години разкарване до мародерите.
И си приготви 100к, за по малко едно сглобяемо бунгало 40кв
kr1100 - майстор
bota156 написа:
Строй на старото петно както ти хареса - без документи естествено че са 10к и 2 години разкарване до мародерите.
Я пак за цената.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
kr1100 написа:
[
Я пак за цената.
По-малко или повече даваш? :shock:

Тема "Съвет за къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: