• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
chapara - майстор
lyubohar написа:
Как ли става това?!
:-D Има си начини :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
lyubohar написа:
И аз мисля,че издаването на виза за САЩ си е по лична преценка.
...
По интересното за мен е,че от посолството си имат начини да проверяват имотно,семейно и други неща на кандидата.
Как ли става това?!
Как става, даваш им нотариални актове, актове за раждане, докс от банка, майчиното си мляко и на баба си млякото им даваш. И ако си се паднал в процента откази, не ти и поглеждат документите, твоя работа на интерв=то е да мажеш и сучеш и да ги накараш да ти ги погледнат и да ги прегледат и да ги обсъдите и така. Питам Профи за работна ли се бори или за туристическа. Различни са нещата
А твоят син с туристическа виза Няма Никакво Право да работи в УСА и ако го направи, ще си прецака и виза и бъдещи неща
chapara - майстор
n_a написа:
Как става, даваш им нотариални актове, актове за раждане, докс от банка, майчиното си мляко и на баба си млякото им даваш.

Никой не ти ги иска по принцип, ама българина ....си мисли че трябва да се доказва. Слагаш си паспорта(тите) в задния джоб и ръцете в предните и те така.

И ако си се паднал в процента( е тука е разковничето) откази, не ти и поглеждат документите, твоя работа на интервюто е да мажеш и сучеш и да ги накараш Те се предават с влизането в залата, където чакаш да те викнат на еди си кое гише , а дали са ги погледнали няма как да разбереш да ти ги погледнат и да ги прегледат и да ги обсъдите и така. Питам Профи за работна ли се бори или за туристическа. За работна , ако не те изисква някоя голяма компания и си необикновен спецялист какъвто там няма, забрави. Различни са нещата.
А твоят син с туристическа виза Няма Никакво Право да работи в УСА и ако го направи, ще си прецака и виза и бъдещи неща. Съвършенно вярно, даже може да има и депортация с вечна забрана за стъпване в страната. Е ако е за някой семинар е друга бира.
П.П. "n_a" извинявай че по този начин се включих в дискусията, но ми беше по лесно :prayer: :wink:

Легенда "n_a" в черно
:roll: :-D :wink: :lol: chapara
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
chapara написа:
Никой не ти ги иска по принцип, ама българина ....си мисли че трябва да се доказва. Слагаш си паспорта(тите) в задния джоб и ръцете в предните и те така.
Не е тъй, просто на теб така ти се е случило. Мен ме върнаха за документи :-) Пратих по куриер, повторно интервю по телефона, отказ....
Голяма сага. Имам опит и с получаване на виза, кво знайш ти, нищо не знайш
Имам и от втора ръка опит и с работна виза, та питам, кое да разправям
lyubohar - майстор
"А твоят син с туристическа виза Няма Никакво Право да работи в УСА и ако го направи, ще си прецака и виза и бъдещи неща"

E,той е изпратен служебно на едноседмично обучение.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
lyubohar написа:
"А твоят син с туристическа виза Няма Никакво Право да работи в УСА и ако го направи, ще си прецака и виза и бъдещи неща"

E,той е изпратен служебно на едноседмично обучение.
Имал е късмета на влизане да не обърнат внимание, да не стане дума или нещо друго късметлийско.
Изрчини са, че ...както и да е, влязъл е вече.
Има виза обучение, има туристическа, има работна, има ...абе...
АмериканецА на гишето не го вълнува че е изпратен от фимата си бла-бла. Пише турист, казва обучение и се хваща за думата, ако иска и край
Имал е късмет на влизане. Там също е голямо ситно сито
  • 1
  • 2

Тема "Съхраняване на данни след минаване на ГКПП" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: