Нека намерим най-тънките цени.
ky-kyy - майстор
Лятото, си купих същата стълба от Метро. Цената и беше около 120 лева с ДДС-то. Тежка, тежка, колко да е тежка? Нормално си тежи, все пак, трябва спокойно да носи 150 кила. В началото, не и вярвах много, но след почти години работа с нея, спокойно се катеря по нея .Малко трудно я пухам в багажника, но иначе съм много доволен от покупката. Спестява ми, правенето на скеле, при някои специфични дейности.
aiako - специалист
Аз си мисля да си взема прахосмуукачката за вкъщи :? Някой друг ще се пробва ли ?
Здравейте!
Някой купувал ли е шлайфа преди.Дайте своите експертни мнения, защото ми изглежда добре за цената си, но все пак искам да знам, че си заслужава парите.
ralev - специалист
Че кое му изглежда добре освен цената, малък шлайф за да работиш с него са нужни 2 ръце?
resistbody - майстор
Шлайфът е много добър, по скоро е среден отколкото малък. Първия ми изгоря след адски много издевателства над него, но ми го смениха с нов. Днес взех зарядното за акумулатор ще го пробвам тея дни
nbr - специалист
aiako написа:
Аз си мисля да си взема прахосмуукачката за вкъщи :? Някой друг ще се пробва ли ?
И аз обмислям покупката ѝ, предвид последващ ремонт напролет... Предполагам ще се справя с прахоляка от интериорни ремонти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
resistbody написа:
Днес взех зарядното за акумулатор ще го пробвам тея дни
Един батко днес си купуваше зарядното и го питах, има ли отзиви за него. :lol: Той каза "да, бива го, взимам трето"
Николай Николов - специалист
Дърводелските длета от последното пускане са трепач ! Цял ден ровя в орех и дъб и се справят без проблем. Заточвам ги по метода на Paul Sellers.
sstefanov - майстор
Зарядното от 2 години ми върши чудесна работа за акумулатора на колата, която не я карам почти никога.
манихеин - специалист
За бормашината - хлопа, тропа, няма плавен пуск. За толкова пари - толкова. Аз лично я харесвам.

Снощи доста се чудих на зарядното за акумулатор, понеже съм с "необслужваем", който поради ред причини сега е без ток и следва да го заредя, а погледнах, че зарядното има някаква защита против презареждане.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: