• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
torbalan - Дървен философ
Chefo77 написа:
Ехоо, Бойко - стига ценообразува де :wink: В магазина така ли правиш - кило месо е 5 лева, кило сланина 2, значи луканката 50/50 е 3.50 килото? Поспри се де :)
Само лепилото ти е 10-ина лева на квадрат, качествено циклене и лакиране със среден клас лак на водна основа е 20+ лева на квадрат. За 15 лева ще купиш опилки с надпис паркет и дърва за огрев с хищни дървояди, оразмерени на 22 мм (дървата, не дървоядите).
Всичко зависи от това КОЙ и КАК използва подовото покритие и КАКЪВ е бюджета му! Ако колебанието е боклучав паркет с калпаво лепило и гаден лак, редено от едни дето са гледали или добър ламинат, винаги бих избрал добрия ламинат.
Я провреи тия цени, дето си писал... Че доста си се поувлекал...

Не че съм против некой да ти плаща такива цени, но са абсурдно високи...

Лично аз не бих избрал добър ламинат, защото такъв няма. А да реди паркет - всеки може. Виж за циклене - требват си машинки...
Chefo77 - майстор
Ами хайде да съм проверил цените, преди да говоря. Недей да забравяш че когато не съм си вкъщи общо взето с това се занимавам. Ако си забравил, не друго :wink:
Тези от "Позвънете", които циклят и лакират на 5-6 лева с лака не ми ги бутай в очите :wink:

Пък Чираче - прав си. Затова има и упътване на почти всеки пакет с ламинат. То и всеки може да си смени гумите на колата, но някои не могат, други не искат, трети нямат инструмент, за да го направят. Дай да затворим вулканизаторите :wink:
egomen66 - майстор
Chefo77 написа:
Ами хайде да съм проверил цените, преди да говоря. Недей да забравяш че когато не съм си вкъщи общо взето с това се занимавам. Ако си забравил, не друго :wink:
Тези от "Позвънете", които циклят и лакират на 5-6 лева с лака не ми ги бутай в очите :wink:

Пък Чираче - прав си. Затова има и упътване на почти всеки пакет с ламинат. То и всеки може да си смени гумите на колата, но някои не могат, други не искат, трети нямат инструмент, за да го направят. Дай да затворим вулканизаторите :wink:

Chefo77: Избрах темата случайно. Това какво е.... :arrow:

Прикачен файл

12642505_871249419609803_2635497262586899675_n.jpg
12642505_871249419609803_2635497262586899675_n.jpg (87.9 KиБ) Видяна 1035 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Поставяне на ламиниран паркет и подложка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: