• 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
Всички имаме коли, нали ?
egomen66 - майстор
Последна промяна от egomen66 на пет яну 22, 2016 2:24 pm, променено общо 1 път.
DundyTheCroc - майстор
Понеже тъкмо си дърпам литература за Мондеото, та попаднах на сервизни ръководства и за Ескорт/Орион, може да са от полза
http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva-po ... marki/ford
MIRO_073 - майстор
Брей :? 2 дена вече не се пише. Форда пали ли вече? Или Тинки живее на баир.
DundyTheCroc - майстор
При -20 и бензинките се замислят, ще чакаме развитие по темата като се затопли. В този студ нормалните хора си пия винцето на топло, а не ровят под капака.
MIRO_073 - майстор
DundyTheCroc написа:
При -20 и бензинките се замислят, ще чакаме развитие по темата като се затопли. В този студ нормалните хора си пия винцето на топло, а не ровят под капака.
-20??? Тука е +4
toolegittoquit - майстор
MIRO_073 написа:
-20??? Тука е +4
Стига лъга. Днес бях на автогарата в Бургас(Запад) и термометърът, който е на големият цифров часовник на гарата показваше 0 градуса и то по най-топлото време, 2 часа след обяд. Само може да гадая колко е било сутринта.
MIRO_073 написа:
Брей :? 2 дена вече не се пише. Форда пали ли вече? Или Тинки живее на баир.
Няма какво да пиша, освен да се точат страници сеир за чужда сметка
DundyTheCroc - майстор
Добре сте бургазлии, у шопето сутринта беше -18, а Севлиево не ги питам на -28 какво е запалило. Тинки, в линка, дето го дадох, има ли нещо ценно по твоя въпрос, аз си намерих страхотно книжле за Мондеото?
MIRO_073 - майстор
toolegittoquit написа:
MIRO_073 написа:
-20??? Тука е +4
Стига лъга. Днес бях на автогарата в Бургас(Запад) и ...
http://www.wunderground.com/bg/burgas?MR=1

Сега е 2,5* , а се стъмнява. И защо на автогарата с автобуса? Форда не запали ли?
Последна промяна от MIRO_073 на нед яну 24, 2016 5:16 pm, променено общо 1 път.
toolegittoquit - майстор
MIRO_073 написа:
Сега е 2,5* , а се стъмнява.
Аз гледам истински термометри, не гледам сайтове. Или си сложи термометър на балкона или не ме цитирай повече по въпроса.
Само да ти кажа, че преди 4-5 дена беше +4/+6. В момента не е.
DundyTheCroc написа:
Тинки, в линка, дето го дадох, има ли нещо ценно по твоя въпрос, аз си намерих страхотно книжле за Мондеото?
Благодаря ти. Нямах време да го прегледам. Днес, когато се прибера ще го изтегля.
Chefo77 - майстор
- Твоята кола на -25 пали ли?
- Моята на -25 не може да се отвори ...
:lol:

Не се смейте, защото не знаете колко съм бърз в отварянето на шофьорската врата. Машинката на предна дясна при студено блокира и като отключа с дистанционното, останалите 3 бутона се вдигат и пак слизат. Което ми дава около секунда за натискане на бутона на дръжката и отваряне на вратата :wink:
Но имайки предвид, че не се налага да пъхам ключ в дупка, не мога да си представя какво им е на тези, които нямат дистанционно отключване ...
Иначе стартера върти не повече от 2 секунди :wink:
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72

Тема "Дизел Ford 1.8D пали само на бутане, когато е студен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: