Най - вълнуващия въпрос зимно време.

под прозорец или не

96%
под прозорец
46
4%
да не е под прозорец
2

Общо гласове: 48

naughty написа:
доста време мина от както пуснах темата, сложих конвертори далеч от прозорци и не съжалявям и грам. под прозореца да слага този с калпава дограма и без пердета, можв би само в този случай има полза.
С конвектори може и да става,ама темата си я пуснал за радиатори.Радиаторите под прозорзите при възможност.Супер да е дограмата,издиша повече от стената.
LazarGanev - "Велик майстор"
DimitarD написа:
Лазаре, сега модата е пердетата да са до земята, моля те влез в крак с модата :-D
Ти обърни внимание, че мнението ми е отпреди 6 години, тогава беше на мода късото :jg: . За конвектора не е задължително да е под прозореца, темата е радиатори
А по въпроса с леглото какво ще кажете, таблата е широка 2.80см и е плътно до пода дали радиатора ще работи както трябва или по добре да сложа по голям радиатор под другия прозорец
Hellant написа:
А по въпроса с леглото какво ще кажете, таблата е широка 2.80см и е плътно до пода дали радиатора ще работи както трябва или по добре да сложа по голям радиатор под другия прозорец
Щом имаш два прозореца в стаята,раздели радиаторната мощност но две и монтирай. Варианти за регулация колкото искаш.
И все пак радиатора зад леглото дали ще работи както трябва тъй като той буквално ще е запечатан
plamenmaistora - специалист
Като говорим за радиатори монтираха ми в хола 26 ребра h500 това нормалнолие?
Hellant написа:
И все пак радиатора зад леглото дали ще работи както трябва тъй като той буквално ще е запечатан
Ще работи,но да се постави и под прозореца още един,както съм писал по-горе.
Имам радиатор монтиран под прозорец,който е скрит зад ъглов диван-заварено положение.Работи си добре.
Долу, в дясно на снимката, се вижда оръфаната от джак-ръселката страница на диванчето.

Прикачен файл

DSC_0096%5B1%5D.JPG
DSC_0096%5B1%5D.JPG (21.12 KиБ) Видяна 2676 пъти

Тема "Къде да се разположат радиаторите?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: