nanobanano написа:В понеделник ще има лед крушка с вграден сензор.Някой знае ли колко градуса е сензора?На брошурата пише 4м разстояние и с 360 градуса ъгъл.
Изглежда интересно предложение, ще си взема без да ми трябва засега

nanobanano написа:В понеделник ще има лед крушка с вграден сензор.Някой знае ли колко градуса е сензора?На брошурата пише 4м разстояние и с 360 градуса ъгъл.
vlax написа:И аз опитах този номер и не е точно така. Стегнах донякъде и ме достраша, не съм мазохистEDI написа:...... тези са си слабички по дефиниция.Един приятел си беше купил вчера от големите.Никога не ми се е налагало да ползвам стяги.
Сложих си пръста и започнах да стягам,притиснаха ми пръста и спряха ,пръста не ме заболя.
Извод слаби са.
vlax написа:И аз не съм съгласен с теб колега.Имам и 3те вида от предната промоция.И аз така си виках слаби са кекави но не е така.От тази си взех специялно от малките за дребни детайли са перфектниEDI написа:...... тези са си слабички по дефиниция.Един приятел си беше купил вчера от големите.Никога не ми се е налагало да ползвам стяги.
Сложих си пръста и започнах да стягам,притиснаха ми пръста и спряха ,пръста не ме заболя.
Извод слаби са.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: