Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
nanobanano написа:
В понеделник ще има лед крушка с вграден сензор.Някой знае ли колко градуса е сензора?
На брошурата пише 4м разстояние и с 360 градуса ъгъл.

Изглежда интересно предложение, ще си взема без да ми трябва засега :-D
kozl - майстор
360 вероятно е хоризонталния ъгъл, а вертикалния :?
Virtex - майстор
Би било прекалено странно да е нещо различно от 180 вертикално, т.е. да 'хваща' във всички посоки.
Доста по-лесно е да се направи леща за "навсякъде" вместо да се прави за 360 хоризонтално и 40 вертикално.
kozl - майстор
Различно е, но не навсякъде е упоменато. Някъде пишат Фуния, а 360 хоризонтално и 180 вертикално - фуния не става. По-скоро е цилиндър.
Така или иначе обхвата е конус. Ако знаеш ъгъла на конуса, може да си пресметнеш обхвата на датчика спрямо височината на монтаж. То и това е идеята, така да разположиш датчиците, че да няма мъртви зони.
vsm - напреднал
Отпреди година имам крушката със сензор, много съм доволен.
Ползвам я в бокс, той е с чупка и много добре хваща сензора .
Сензора хваща движние и от ъгъл и вертикално.След около 55-60 секунди гасне ако няма движение.
Единствено когато се готви и има пара по някога се включва.
В бокса имам и луминисцентна над мивката когато е включена не се запалва.
Горе долу това е.
vlax - майстор
EDI написа:
...... тези са си слабички по дефиниция.
Един приятел си беше купил вчера от големите.Никога не ми се е налагало да ползвам стяги.
Сложих си пръста и започнах да стягам,притиснаха ми пръста и спряха ,пръста не ме заболя.
Извод слаби са.
toolegittoquit - майстор
Малкото гедоре от 40 и колко лева изглеждаше много паянтово.
mitko64 - майстор
vlax написа:
EDI написа:
Един приятел си беше купил вчера от големите.Никога не ми се е налагало да ползвам стяги.
Сложих си пръста и започнах да стягам,притиснаха ми пръста и спряха ,пръста не ме заболя.
Извод слаби са.
И аз опитах този номер и не е точно така. Стегнах донякъде и ме достраша, не съм мазохист :-D .
Kirilpm - специалист
Вземи си на Force :-D :wink:
sreky - специалист
vlax написа:
EDI написа:
Извод слаби са.
И аз не съм съгласен с теб колега.Имам и 3те вида от предната промоция.И аз така си виках слаби са кекави но не е така.От тази си взех специялно от малките за дребни детайли са перфектни

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: