Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
slavka - помощник
значи може да ви обясня по този начин цялата къща:44,40кв
хол:13, 53кв
кухня:1, 92кв
спалня:8,90кв
детцка:8,40кв
баня и тоалетна:5,11
така пише върху самата снимка така ви го казвам има още едно което 0,90 но не знам за кое е защото не е отбелязано :D съжалявам че така ви ги казвам но не знам по какъв друг начин може.. ъм мисля че пропуснах нещо самата къща ще е залепена за друга.. ако това е важно де..
Pooh - майстор
slavka написа:
... и да имам бригада
И каква е тая бригада, дето не може да си сметне строежа?

Има една камара харчове, ПРЕДИ да се стигне до цената на строежа:
Одобрени строителни книжа - планове и разрешителни
Предварителни договори и външно присъединяване - ток, вода, канализация (септичната яма мисля, че също подлежеше на някакво одобрение)
...
slavka - помощник
мдн ме интересуват преблизително материалите.. защото се намирам в чужбина и след като се прибера смятам да започнем.. просто ми е нужно като някаква ориентация :sad:
toolegittoquit - майстор
Много е малка тая кухня и цялата къща. Не знам как я мислите кухня от по-малко от 2 квадрата.
nikolson - майстор
Нещо работата...Какъв е този "проект" с 5 м2 баня, а 8 м2 стая?
slavka - помощник
аз го исках така защото само аз и жена ми сме вътре така че.. не ни е нужно повече..
fbr - майстор
slavka написа:
аз го исках така защото само аз и жена ми сме вътре така че.. не ни е нужно повече..
Е явно ще бъдат повече време в банята, а кухнята, абе кухня няма да трябва.
slavka - помощник
ще помагате или ще се подигравате.. уж имало сайтове за да се ппсаветваш с някой бе то нащи българи са си такива.. загубени мислищи се за... айде..
nikolson - майстор
Към всеки проект си има количествени сметки. Добре ще е да си наемете инвеститорски контрол. Хонорарът му ще е от спестените от него главоболия (и пари). Той ще ви направи и тези изчисления.

Тема "Помогнете моля!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: