Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
toolegittoquit - майстор
Kasap написа:
"И тут пришел поручик Ржевский и все опошлил!"
Истината е, че имам позната, която даде повече от 15 хиляди за сглобяема конструкция, а после се оплакваше от некачествена изработка - от това, че се появиха пукнатини, през ел.инсталация и ВИК. А си говорим за къщичка с 2 помещения. След като се приключи драмата с разрешителните за строеж, истината е че може да се докара къща, която да не прилича на бунгало от долнопробен къмпинг за добри пари с малко самоинициативност.
Не знам как някой може да нарече бунгало сглобено от шперплат или фургон, ама без колела - дом.
ivanovbg - майстор
Тинки, едно е да говорим за нормална къща, но все пак в случая става въпрос за хомокъща.

:partyman:
Kasap - специалист
ivanovbg написа:
Тинки, едно е да говорим за нормална къща, но все пак в случая става въпрос за хомокъща.

:partyman:
Да, едно е да си говорим нормални хора, ама в случая не сме...
Като оставим това настрани, няма причина проекта да се изпълни като масивна постройка.
Панелна/сглобяема конструкция е съвсем приемлив компромис.
ivanovbg - майстор
Нормално е, започналия темата по презумпция не обича мъже, а аз и повечето компетентни по темата са мъже. Нормално е и ние да не я долюбваме. :wink:

А къщичките не са лоши. Имат и гаранция и няколко мои познати са доволни. Не знам дали от тази фирма, но взех първата която показа чичо Гугъл.. А на Тинки е ясен табиета и ако и познатата му е с такъв...., нормално е да е напукана и с много проблеми. Кой знае колко е икономисано. Като при Форда.
ArturDent - Почти Безобиден
gandonov написа:
...проектирани за южната част на Флорида....
- не видях баня?! Има само някаква маломерна тоалетна.
За какво е баня, ще се къпе в океана...
Но какво ли разбираме ние тук в България, просто сме злобни

Ама проекта е "сладък".
dolli - специалист
А на мен тоя профил на г-жа славка-плявка на фалшимент ми намирисва. По-скоро някой стар съфорумец си прави гаргара с нас. :-D
krasi92 - майстор
slavka написа:
здравейте на всички започвам строеж на малка къща от 42кв. дали има някой който да ми каже горе доло колко ще ми изезне защото не съм в час със някой неща. Благодаря ви предварително! :-)
Горе-600 - 700 долу 60-70 в зависимост от вашите предпочитания.След като не сте в час може би е необходимо да наемете и консултант.

Тема "Помогнете моля!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: