Нека намерим най-тънките цени.
DundyTheCroc - майстор
Имам комплекта от 79 лева и нямам оплаквания. Не знам дали аз съм късметлия, но шестостена им е заоблен, като левия на картинката, поустната от Пенчев.
Kirilpm - специалист
kpenchev написа:
Ключовете за застраховка - стават.
Комплектите битове с тресчотка/отверкотресчотка мисля са нов асортимент, така че едва ли има отзиви. Комплекта с отверката има повече видове битове сякаш.
Мен ми трябват за развиване на запекли болтове с глави за кръстата и права отверка,там където не мога да ползвам ударна отверка или да ги стресна.Та тресчотката ми е по-удобна за едновременно натискане и отвиване,имам едно г-образно рамо с захват за битове,но не винаги върши работа.Ключовете вадят уникална цена левче за бройка,мога да ги позлвам за услуги на приятели без да ме интересува дали ще ги върнат :lol:
stoianov_n - специалист
kpenchev написа:
Има тресчотки проектирани за зверства, но те не са в Лидл :-D .
Имам.Usag..Мноо здрави. :wink: И форс имам, и те са здрави. :wink:
Chefo77 - майстор
stonesour написа:
и не знам какво и е калпавото на пластмасата?! съвсем наред си е пластмасата, неръждавейка корпус. за тия пари се зима керхер, ама целия пластмасов. http://vimax-karcher.com/multifunkciona ... r-mv3.html
екстра ще ми дойде за трите гаража.
Пич, винаги ще предпочета здравата и мека пластмаса пред постоянно събиращата статично електричество неръждавейка. Имал съм една и съща прахосмукачка с двата вида корпус и да ти кажа, че когато беше с пластмасовия, беше 100 пъти по-добре. Единственият проблем на пластмасата е, че старее и не И допада като пада :)
А не зная с какъв тип охлаждане е Лидлската прахосмукачка, но точно MV3 е с поток на охлаждането отделен от този на мръсния въздух (за разлика от профи моделите на Керхер).

Не е за тази тема, но в сряда отварят Практикер Варна на ново място. Има ъглошлайф GA5030 на Макита на цена 99 лева!!!
kozl - майстор
:supz:
kpenchev написа:
Относно зарядното - дам, недостатък е, особено в случай че се ползва за постоянен подзаряд.
Понаже имам подобно наблюдение, как установи това :?
kpenchev - специалист
kozl написа:
:supz:
kpenchev написа:
Относно зарядното - дам, недостатък е, особено в случай че се ползва за постоянен подзаряд.
Понаже имам подобно наблюдение, как установи това :?
Просто при загуба на захранващо напрежение и последвалата му поява зарядното се връща в изходно положение т.е. показва само напрежението на закачения акумулатор и за да се пусне желания режим е необходима ръчна интервенция.
Ако се ползва за зареждане - все тая (за мен), но е ако е оставено някъде да поддържа акумулатора перманенто - ами греда.
Вероятно може да се доработи при появата на мрежово напрежение да "окъси" Mode бутона определен брой пъти което ще съответства на режима в който трябва да е зарядното.
Фитилчо - майстор
Тия си правят ташак с нас. Преди седмица имаше същата изтривалка с фигури на нея за 5 кинта, сега вече пускат за 10 :lol: баси долняците.
Ключвете стават.

Маслото-спрей ще се закупува от всеки вид, цената му е супер .
Противохлъзхава подложка е добра и на добра цена !
Четките ако са от същият производител като миналият път, са супер!
DundyTheCroc - майстор
В момента тече тест на средните и големи стяги, жената блъска яко с чука по длетото и не мърдат. С малките внимавайте, реших да и покажа колко са здрави на 3 ракии и едната остана без дръжка :-D
п.п.
Изображение
stonesour - специалист
Chefo77 написа:
stonesour написа:
и не знам какво и е калпавото на пластмасата?! съвсем наред си е пластмасата, неръждавейка корпус. за тия пари се зима керхер, ама целия пластмасов. http://vimax-karcher.com/multifunkciona ... r-mv3.html
екстра ще ми дойде за трите гаража.
Пич, винаги ще предпочета здравата и мека пластмаса пред постоянно събиращата статично електричество неръждавейка. Имал съм една и съща прахосмукачка с двата вида корпус и да ти кажа, че когато беше с пластмасовия, беше 100 пъти по-добре. Единственият проблем на пластмасата е, че старее и не И допада като пада :)
А не зная с какъв тип охлаждане е Лидлската прахосмукачка, но точно MV3 е с поток на охлаждането отделен от този на мръсния въздух (за разлика от профи моделите на Керхер).

Не е за тази тема, но в сряда отварят Практикер Варна на ново място. Има ъглошлайф GA5030 на Макита на цена 99 лева!!!
всеки има право на лично щастие и на собствено мнение. ти може да предпочиташ пластмасата пред неръждавейката, само че очевидно болшинството на клиентите на керхер са на обратното мнение. иначе нямаше почти цялата им премиум серия да е неръждаейка.

http://vimax-karcher.com/prahosmukachki ... osmukachki

още повече, че откъм производствени разходи неръждавейката със сигурност струва по-скъпо. ако клиента предпочиташе пластамаса дали щяха да правят неръждавейка при по-високи производствени разходи :lol:

предимствата и недостатъците няма какво да ги обсъждаме. пак въпрос на предпочитания. обаче, тая прахосмукачка смуче вода, сам се сещаш как ще тече пластмасата при пукнатина в корпуса, ако я чукнеш някъде.

лидълската прахосмукачка не е нещо особено, но за 30 лева по-малко, за мен е по-добра оферта от базов модел на керхер от пластмаса с по-малък обем 23 с/у 17 л. :razz:
EDI - майстор
Добре стягат, но са с малко по-твърда механика.С времето ще поомекнат, но ъгъла на челюстите си е за мод, само това им е дерта.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: