• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
DKunev - напреднал
Здравейте,

Търся човек за изработка на дървени кутии.

Търси се нещо подобно на това:
Изображение
Изображение

Като предпочитам капачето да е на панта със закопчалка. Не е нужна персонализация на капака, както е в случая.

Предполагаеми външни размери 22х12см, височина - около5 -7см. Вътрешните пространства трябва да са 16х11 и колкото дойде другото.

Нямам претенции за вида дървен материал. Вида на завършване също приемам предложения.

Ако някой може да съдейства ще съм благодарен да ми пише.
egomen66 - майстор
DKunev написа:
Ако някой може да съдейства ще съм благодарен да ми пише.
Това съдействие , на лични ли трябва да бъде. В нета има доста линкове , към производители , на сувенирни кутии за снимки. Изчакай майсторите дърводелци да се включат.

Между другото , можеш спокойно да приложиш линк към твоя сайт...Може да оженим , някой колега или колежка от Форума. :partyman:
DKunev - напреднал
Нека съдействието е на лични или тук в темата :)

Разгледах доста от резултатите които изплю Гугъл, но повечето са магазини които внасят от Китай, и почти няма такова каквото ми трябва. Попаднах на подходяща кутия в един от въпросните сайтове, но тя е на заготовка и отделно ще трябва да се поставя вътрешната преграда.

Колкото до моите услуги, ако някой се е зажелнил, насреща съм, ако трябва и булка ще намерим ако няма все още :)
MrMurdjo - майстор
Кутията не е голям проблем. Проблемът е в миниатюрния обков, какъвто у нас не съм намирал - пантички, ключалки, дребни винтове за дърво. Правих преди време една за подарък на приятел - изкопана от две парчета масивно дърво с гнездо за точно определен предмет вътре. Пантички и ключалка свалих от някаква китайска, която беше за борчета и други инструменти за малка шлифовалка тип "Дремел" :)
kabel96 - специалист
За какво количество става въпрос и каква цена би те устроила.Може и на лично да ми отговориш.Само да спомена че в момента правим едни за бижута и малка и хубава панта струва за такава кутийка 7 лева.
DKunev - напреднал
Привет отново,

Не ми се струва проблем пантите и закопчалката да са нещо такова:
http://ideahobby.bg/product/10552/metal ... a1235.html
http://ideahobby.bg/product/10547/metal ... a1230.html

Ще ми трябват около 50 броя, като ми се иска цената да е под 10лв за брой

Поздрави!
DKunev - напреднал
Ако пантата и закопчалката ще оскъпи, може да минем на вариант със този жлеб и да се затваря с приплъзване.

Но ако е с приплъзването ми се иска капака като се затвори да става част от "рамката" на кутията..

Както е тук:
Изображение
maleeeestrax - специалист
Хубава кутийка с много изисквания а пък цената мъничка :rock: няма да ти я направя :rock:
kabel96 - специалист
maleeeestrax написа:
Хубава кутийка с много изисквания а пък цената мъничка :rock: няма да ти я направя :rock:
И аз няма за тази цена.22 лева че и нагоре минимум.Утре ще ти кажа точна цена.Само не давай китайски за сравнение щото те правят милиони а не 50.Говаря за изработка от екзотично дърво.
DKunev - напреднал
Брей какви отговори :)

Аз казах колко ми се иска, вие си кажете цените. Нямам проблем да се плати каквато и да е цена ако си струва парите ;)

Само да отбележа че не се търси екзотика, а най-добро съотношение цена-качество.
  • 1
  • 2

Тема "Търся човек за изработка на дървени кутии" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: