• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Принципно е по-добре да е с пружини, като на шнека, но и с усукани шини става. Проблема е, че е голяма стъпката и не може да се получи цялостно очистване

Прикачен файл

IMAG0773.jpg
gnt69 - майстор
LazarGanev написа:
Принципно е по-добре да е с пружини, като на шнека, но и с усукани шини става. Проблема е, че е голяма стъпката и не може да се получи цялостно очистване
Това какъв материал и колко дебел.
stilian20 - специалист
gnt69 написа:
stilian20 написа:
Според мен е по добре да са почти плътни и ако им направиш и един механизъм да се движат няма да има нужда и от почистване.
Здравей, гледам с един друг колега сте правили нещо подобно би ли споделил за материала дебелина.
Турболаторите който съм правил нямат нищо общо с тези който ти трябват на теб.
Най добре използвай спирала за шнекове. :partyman:
Материала който съм използва е 4мм ламарина (не е жароустойчива)
gnt69 - майстор
stilian20 написа:
gnt69 написа:
stilian20 написа:
Според мен е по добре да са почти плътни и ако им направиш и един механизъм да се движат няма да има нужда и от почистване.
Здравей, гледам с един друг колега сте правили нещо подобно би ли споделил за материала дебелина.
Турболаторите който съм правил нямат нищо общо с тези който ти трябват на теб.
Най добре използвай спирала за шнекове. :partyman:
В Русе продават ли някъде спирала.
gnt69 написа:
Това какъв материал и колко дебел.
Обикновена шина, може би Ст3 с дебелина 2 или 3мм, не ги замерих
stilian20 - специалист
Не знам не ми се е налагало да търся, но си мисля че бях видял 65мм в някой сайт.
stilian20 - специалист
LazarGanev, Грейко нямат ли готови турболатори още? :partyman:
Не предлагат, търсят начини за поевтиняване, че излиза много скъпо с пружини. И аз ги чакам, че котела все е задръстен, когато и да отворя за чистене :)
gnt69 - майстор
stilian20 написа:
Не знам не ми се е налагало да търся, но си мисля че бях видял 65мм в някой сайт.
Утре ще проверя в един цех те заваряват котли от 20 години. Грейко и те си правят част от котлите тук в Русе. Иначе от много години работят за едни австрийци. Тез австрийците и те имат такива котли ама не познават парите 8-10 евра за котел.
https://www.eta.co.at/en/products/produ ... and-15-kw/
stilian20 - специалист
gnt69 написа:
stilian20 написа:
Утре ще проверя в един цех те заваряват котли от 20 години. Грейко и те си правят част от котлите тук в Русе. Иначе от много години работят за едни австрийци. Тез австрийците и те имат такива котли ама не познават парите 8-10 евра за котел.
https://www.eta.co.at/en/products/produ ... and-15-kw/
Коя е тази фирма?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Турболатори за тръби." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: