Orion написа:Пламъка е винаги силен защото не изгаря пелетите от първоначалното зареждане. След като е зададено 60 градуса, на 63 ли започва да гаси? Ще е по лесно ако свалиш книжката с настройките която качи grants и попрочетеш малко повече, но... за сега ще ти кажа нещо да опиташ за са видиш постоянната работа. Направи температурата на - 70 и степента на - 1. Отвори всички мощности. Пиши какво се случва. Ако започва гасене - на колко градуса?Защо да не ги изгаря подаването на пелети съм го намалил на -7. Да на 63 градуса гаси. Тази книжка е имаме и съм е чел. Това което предлагаш ще го направя като ни сложат новата запалка. Макар че първия път беше на 70градуса и изгоря запалката, той я смени и намали градусите на 60 и направи на 0 пелетите и 0 на степента на вентилатора. Като не знам дали въобще сменя някакви настройки в сервизното меню. Той идва 3 пъти вече и казва, че е нормално да гори и гаси. Дори искаше да ни анулира гаранцията. Нищо не ни обяснява виновни са търбите и това е.
Поздрави!
Предишния път чакахме 2 седмици, за да ни сменят запалката, сега се надявам по бързо да стане. Ще пиша пак когато имаме запалка.