• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
Kirilpm - специалист
При все че имат прекрасни,неубиваеми и безбожно прости бензинови мотори,които в това купе са и доволно динамични,никога не бих си взел тоя мъртъв и лаком дизел.За мен това е най-неудачния двигател за тая кола.Като се постопли времето с любезното съдействие на някоя морга може да се насади бензинов мотор
stoianov_n - специалист
Kirilpm написа:
При все че имат прекрасни,неубиваеми и безбожно прости бензинови мотори,които в това купе са и доволно динамични,никога не бих си взел тоя мъртъв и лаком дизел.
И аз така, ама той си държеше на фиеста дизел, та затова гледам да помогна с каквото мога, че с тия автобуси...... :-D
А иначе, вентото кво му плаща, а пък има и части... :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Като се постопли времето с любезното съдействие на някоя морга може да се насади бензинов мотор
Освен ако няма да ми го платиш ти това насадяване(150-200лв работа и 150-200лв двигател) спри с оффтопика. Като не знам дали скоростната кутия на бензинов и дизелов агрегат са еднакви. А и твоето "насадяване" минава с Технотест, ама кво ти пука. После мен ще ме "насадят" с глоби и с обвинения, че съм крал двигател.
Последна промяна от toolegittoquit на нед яну 24, 2016 10:44 pm, променено общо 1 път.
ZMeyGorianin - майстор
Kirilpm написа:
При все че имат прекрасни,неубиваеми и безбожно прости бензинови мотори,които в това купе са и доволно динамични,никога не бих си взел тоя мъртъв и лаком дизел.За мен това е най-неудачния двигател за тая кола.Като се постопли времето с любезното съдействие на някоя морга може да се насади бензинов мотор
Ами не е точно така - имал съм я 5 години тази кола със същия двигател. Всичко опира до техническо състояние, което пък зависи от подръжката! Един път само ми се наложи да поливам горивната помпа и дюзите с гореща вода за да запали, но бях с лятна нафта на -18 градуса студ!
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
И аз така, ама той си държеше на фиеста дизел...
Не. Не съм държал. Просто това имаше уж читаво за парите, които имах на момента. Истината е, че прибързаните решения винаги тъпкано се връщат. И тия оферти на коли от други области си ги задръж. Няма с какво да отида до София или до Враца, без да ми излезе златно. А и нямам свободното време и търпението да се мотая из междуселищен транспорт.
MIRO_073 - майстор
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
Като се постопли времето с любезното съдействие на някоя морга може да се насади бензинов мотор
Освен ако няма да ми го платиш ти това насадяване(150-200лв работа и 150-200лв двигател) спри с оффтопика. Като не знам дали скоростната кутия на бензинов и дизелов агрегат са еднакви. А и твоето "насадяване" минава с Технотест, ама кво ти пука. После мен ще ме "насадят" с глоби и с обвинения, че съм крал двигател.

150-200 лв мотор? Ти си бил голям оптимист. Това да не е мотор за колело? Или толкова ти се иска да е.
toolegittoquit - майстор
MIRO_073 написа:
150-200 лв мотор? Ти си бил голям оптимист. Това да не е мотор за колело? Или толкова ти се иска да е.
Ай стига глупости. 150лв във VW форума продават двигатели цели. Толкова струва едно желязо, при това свалено от колата. Това не е Ферари, а Форд. Нищо, че и двете почват Ф, приликите свършват до там.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
И тия оферти на коли от други области си ги задръж. Няма с какво да отида до София или до Враца, без да ми излезе златно.
Едната е в Ямбол, другата в Пазарджик.
А вентото е в Стара Загора.Ти знаеш ли къде се намират изобщо тези области, или не си излизал по далече от Бургаска област?
Аз наскоро си купих кола, и обиколих няколко области и около 1500 километра за няколко дни да я намеря.И не, не ми излезе златно. :-D
Leon - специалист
toolegittoquit написа:
....Ай стига глупости. 150лв във VW форума продават двигатели цели. ...
Тъй ... тъй ... ти и фродо го купи за 500 лефа .... пък виж сега колко страници тема стана!

:lol:
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72

Тема "Дизел Ford 1.8D пали само на бутане, когато е студен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: