• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
shadowman - майстор
Днес купих това и ми предстои да разбера дали си заслужава парите. Ще бъде използвано за сглобавяне на мебели и съответно за монтажа им.
Изображение

http://www.bg.sparkygroup.com/pt_produc ... 82/details
bullet - специалист
shadowman написа:
Днес купих това и ми предстои да разбера дали си заслужава парите. Ще бъде използвано за сглобавяне на мебели и съответно за монтажа им.
Изображение

Каква му е цената?
shadowman - майстор
180 пари, на фона на другите от около 350 си направо на половина :? .
arihtev - специалист
и ас си купих същото спарки мн съм доволен преди тва имах бош зелената серия не ми се струват добри боша само е по удобен за тва нама спор а защо никои не казва нищо за това

Прикачен файл

3195_image_normal.jpg
3195_image_normal.jpg (31 KиБ) Видяна 5620 пъти
housedoktor - майстор
arihtev написа:
и ас си купих същото спарки мн съм доволен преди тва имах бош зелената серия не ми се струват добри боша само е по удобен за тва нама спор а защо никои не казва нищо за това
Работил съм с такава и съм впе4етлен .особенно ми харесва функцията да се маха патронника и да се поставя бита на неговото мяст.Така може да се използва в тясно пространство .Един приятел имаше такава,незнайно защо отиде на ремонт на 3 месец.А ако съдя по цената......би трябвало да са по-корави
leonardo_vd - модератор
shadowman написа:
Изображение

Имам 2 такива и ти казвам че ще имаш проблем със зарядното. Иначе е добра машинка :wink:
Нищо няма да препоръчам, но туй дето го споменахте горе за BOSCH е глупост. Как може да кажете, че "Бош не били добри"? BOSCH са добри във всяка една дейност... Вече ако сте си взели някой китайска глупост е напълно възможно да се оплаквате. В къщи съм претъпкан с BOSCH-ове: хладилник, печка, пералня, 2 бормашини, прободен трион, лазерна ролетка. Винаги ще си купувам BOSCH :P

Аз съм с това 2 г. и досега не съм имал проблем. Ползвам го 5 пъти в седмицата. Не е THE BEST, обаче ми е подарък, така че не се оплаквам. :-D

За всякакви ремонти препоръчвам: BOSCH, Makita, Metabo, FESTOOL! Вие знаете, но пак да кажа... SPARKY - Българско, нямам му много доверие, но са добри все пак.
Niky77 - специалист
С тези 12Nm, винтовете в какво ги завиваш, в сирене ли?
Takezo Sensey - модератор
Niky77 , китайските винтоверти са със 7 Nm , предполагам де .
Моето "китайче" , завива на 1-ва скорост или 500 оборота , 182 мм. винт за директен монтаж на дограма в итонг , без проходен отвор...

Или , самонарезни винтове 5,5 х 40 ...в стоманени греди с дебелина на стената 4-5 мм....

:-D
velsi - Почетен майстор
Точно тоя Бош е голям боклук и както го използваш, скоро няма да го имаш. Просто е еднодневка. Трябва да потърся в коя тема го бях доказал нагледно.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: