nikolov333 написа:...и при проблеми с уиндоуса за 5 минути възстановявам чистата и работеща инсталация от имидж файла. ....Със следващия компютър може и тъй да направя
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
56 мнения в "Windows XP проблеми..."
toolegittoquit
- майстор
ivanovbg написа:Аз пък съм с МСЕ и досега вирус не съм хванал от как я ползвам 7-8 години.Това, че ползваш Майкрософтската пародия на антивирус, която вече няма и поддръжка за WindowsXP, да не говорим как бави компютъра сравнено с някои еквивалентни продукти, не означава че мнението ти е меродавно.
sstefanov написа:Използвайте clonezilla, прекрасна работа върши!Или Акронис, Макриум Рефлект и т.н.

Lisko
- майстор
ivanovbg написа:Аз пък съм с МСЕ и досега вирус не съм хванал от как я ползвам 7-8 години. Имам си и имейдж, но ползвам Того бекъп. Не ползвам програми за почистване, но на няколко месеца профилактично си пускам възстановяване от бекъпа.Все пак на ден качвам и деинсталирам по 2-3 програми.Ти трябва да си някъв платен тестер с тия 2-3 програми на ден ?
Аз през годините съм бил с най-различни антивирусни и никога не съм хващал вирус.
Що се отнася до Клон-зилата - не е удобно да рестартираш и да бутваш... Аз ползвам EaseUs ToDo. Всекидневно си прави incremental backup без да има нужда да спирам, да рестартирам и прочие.
Lisko написа:....Аз пък съм основно без антивирусна и (пу-пу-пу) само един път ме хвана
Аз през годините съм бил с най-различни антивирусни и никога не съм хващал вирус.
...

toolegittoquit
- майстор
sstefanov написа:Те с какво са по-добри, като на всичко отгоре не са и свободни? Коя от тях си струва парите?На мен не ми трябва да са свободни, стига да ми вършат работа. Специално Макриум Рефлект има безплатна версия, с която се работи лесно и върши добра работа.
ivanovbg
- майстор
Lisko написа:Ми много от програмите ми не се понасят, а ми трябват през час два. Отделно си имам три ХП на харда дет не се виждат за по специалните. То най добре е програма лаптоп,но... скъпо и по бавно. Три ХП-та са и защото някои от програмите са по 40-50гб и не се рентира инсталиране и деинсталиране.
Ти трябва да си някъв платен тестер с тия 2-3 програми на ден ?

nikolov333
- майстор
+1 за Макриум Рефлект-а...отлично мигрира от HD към SSD, за разлика от други подобни ..
ivanovbg
- майстор
toolegittoquit написа: Това, че ползваш Майкрософтската пародия на антивирус, която вече няма и поддръжка за WindowsXP, да не говорим как бави компютъра сравнено с някои еквивалентни продукти, не означава че мнението ти е меродавно.Моята има пълна поддръжка и хваща всичко. Ей ти и какво не е изтрила. Е понякога се караме за някои неща да не ги трие

Тема "Windows XP проблеми..." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература