Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Някой друг да има проблеми с колоната бормашина ?
mitko64 - майстор
nikolson написа:
mitko64 написа:
пък и трифазен ток да и докарам.
Някой да каже, не може ли да стане с някакъв такъв преобразувател. Партидата за трифазен ток струва доста пари. Плюс табло, това-онова...
Ако става е решение за много народ, но моят случай е по друг, на таблото имам трифазен, в работилницата нямам.
lov - майстор
Николай Николов написа:
Аз имам проблем с тая колонна бормашина от миналата година. Масата не се застопорява в кое да е положение вертикално. Отзад винта, който би трябвало да я стяга - го завивам докрай и масата пак се движи :x
Я покажи някое кадро от винта където стяга. Ама да не е някое калпаво, че да виждаме само силуети.

Относно трифазната на колегата. Да с честотен инвертор стават нещата и то много добре. Даже се получават и повечко екстри. Можеш да регулираш плавно оборотите в доста широки граници при избрана ремъчна предавка.
Николай Николов - специалист
lov написа:
Николай Николов написа:
Аз имам проблем с тая колонна бормашина от миналата година. Масата не се застопорява в кое да е положение вертикално. Отзад винта, който би трябвало да я стяга - го завивам докрай и масата пак се движи :x
Я покажи някое кадро от винта където стяга. Ама да не е някое калпаво, че да виждаме само силуети.

Относно трифазната на колегата. Да с честотен инвертор стават нещата и то много добре. Даже се получават и повечко екстри. Можеш да регулираш плавно оборотите в доста широки граници при избрана ремъчна предавка.
Забравих днес да снимам, въпреки, че бях в работилницата. Принципно дори не я ползвам толкова често тази бормашина. Взех я, защото си мислех, че ще ми трябва да пробивам отвори перпендикулярно, ама има толкова лесни приспособления за ръчните винтоверти, че е се обезмисля ползването й.
mgbagera - специалист
http://prikachi.com/images/718/8598718i.jpg

Това пускали ли са го при нас или да го очакваме ?

П.П:Брошурата е от 18-ти. В германия са му хвърлили око но почти никой не се е добрал до него. Твърди се че било много добро :?
Virtex - майстор
Това го имаше на сайта им с възможност да се поръча online.

Поне ми даде да го добавя в кошницата, ако изобщо това е кошница с възможност за купуване, понеже съм скаран с немския и ползвам google translate.

Иначе на немския им сайт има някои път доста интересни неща, за разлика оттук :)
mgbagera - специалист
Значи да не го очакваме в близко бъдеще при нас ?
EDI - майстор
Не е кой знае какво, но е без пари, затова е навалицата у немско, и те станаха тарикати.
kozl - майстор
mgbagera написа:
http://prikachi.com/images/718/8598718i.jpg

Това пускали ли са го при нас или да го очакваме ?

П.П:Брошурата е от 18-ти. В германия са му хвърлили око но почти никой не се е добрал до него. Твърди се че било много добро :?
Подобно гледах на Бъджет в Бриколаж. По слабичко. Сваля се патронника и може да се ползва директно шестостена като верт. По спомени 85 лв.
nanobanano - специалист
Куфара средния вариант на лидл ли е?По-големия беше 100 и колко?И най-важното,като здравина като големия комплект ли е и просто е с по-малко комплектовка и за това е такава цената?Някакви предположения кога ще има по пълен комплект?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: