Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
А с какво да добър този винтоверт ? Заради Nm, удобство или ?

Че не знам 22Nm колко е, за цена от 40 Евро дали е добре или не.

Може и да е лек и удобен, че 1.5кг винтоверт за дългосрочна работа може да тежък, знам ли...

Иначе Лидл има не само в Германия, не вярвам да поръчват само за там и каквото остане да го пускат за другите места, звучи несериозно. По-вероятно е какво тукашният франчайз ще иска да вземе от кораба майка :)
kpenchev - специалист
nanobanano написа:
Куфара средния вариант на лидл ли е?По-големия беше 100 и колко?И най-важното,като здравина като големия комплект ли е и просто е с по-малко комплектовка и за това е такава цената?Някакви предположения кога ще има по пълен комплект?
Ако се считат 1/4 или 3/8 комплектите за 29/49лв съответно за малки то - да този от 94 части може да се приеме за средния.
Големия комплект 216ч. беше последно на 159лв. т.е. двойно на този.
За здравината според мен са 1:1, в големия имаш тресчотка 3/8 с нормални и дълбоки вложки, звездогаечни ключове, Е вложки (вътрешен торкс), доста битове и разни други дреболии, за мен си заслужава/оправдава двойната разлика в цената. Имам ги и двата, но ползвам този от 94ч доста повече.
Кога ще се появи ... според мен пролетно-летния сезон ... :-D.
Това което забелязвам е че на по-новите комплекти тресчотките са с пластмасов селектор на посоката (вероятно специална пластмаса), докато при по-старите е метален (грозно керниран).
mitko64 - майстор
На верта голямото предимство е батерията от 2Ah. Това е първият модел 12V на Компернас с такъв капацитет на батерията. Румънците ще го пускат, така че русенци може да го купят от Гюргево.
nanobanano - специалист
Ех тези вътрешни торксове.Цялата кола ми е с такива.И все пак ще взема този,че големия ако дойде чак есента ще е гадно.
Едит:Тази джаджа CR-V DIN 7427 8mm за какво е?И някой взе ли от новия каталог,че при нас чак в петък щял да пристигне?
Kirilpm - специалист
Вземи си комплект Г образни торксове по 15-20 лева има такива с прилично качество.Тези които са за гедоре не влизат навсякъде.
nanobanano - специалист
Тези г образни са като шестограми,а аз говоря за Е-Вложки дори накладките ми са с такива.
monster18 - специалист
Колеги какво ви е мнението за комплекта гидори от днес много искам такъв ама да им се невиди и пари :( ама все пак да знам дали да се ядосвам ако не го взема :)
stan73 - майстор
Аз имам такъв (от по-предно промо) и съм много доволен. Не му мисли, струва си отвсякъде.

А ето и хубавините от другата седмица:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=960&rdeLocaleAttr=bg
fore - майстор
Явно ще изгърмя една 150-тунгерица някъде, че скоро освен стягите друго не бях си купувал от Лидл.

Тия пък, как пуснаха три неща наведнъж дето ги чакам !

Оберката е с по малко фрезери, ама дали има други предимства пред миналогодишната която беше с повечето фрезери ?

----------
От свредлата, тези смесените - с титаниевият нитрит- едното е за ламарина (борчето на етажи), другото е за фрезоване на дърво -бургията, а останалите две какви го играят ?

Другите -черните- за тапи ли бяха- едните са с 4 остри върха, а другите напълно цилиндрични ?

Зъмбите стават ли ?
nanobanano - специалист
И аз си взех гидорито.Изглежда супер, само не разбрах за какво е вложка 8 с металната пластинка вътре?Иначе ключовете ще ги пропусна този път :sad:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: