Нека намерим най-тънките цени.
ZEDYCUS - майстор
За битове 1/4.
vonder - напреднал
Да се надяваме скоро да пуснат и тази шукарийка - многофункционален шлайф
bulhomes2 - майстор
monster18 написа:
Колеги какво ви е мнението за комплекта гидори от днес много искам такъв ама да им се невиди и пари :( ама все пак да знам дали да се ядосвам ако не го взема :)
Имам такова на вилата. Супер е. Сега си взимам и от тези за у нас да си имам.
seeker - специалист
vonder написа:
Ха, колега шлайфа 3 в 1 скоро мина през тезгяха на магазина (по Коледа ако се не лъжа), явно не навсякъде е огряло.
vonder - напреднал
seeker написа:
vonder написа:
Ха, колега шлайфа 3 в 1 скоро мина през тезгяха на магазина (по Коледа ако се не лъжа), явно не навсякъде е огряло.
Имаше многофункционална машина винтоверт, шлайф ...
Но не съм виждал 3 в 1 шлайф.
Николай Николов - специалист
Другата седмица идва оберфрезата :tonqe:
Kasap - специалист
Предишния път фрезата нещо кекава ми се стори... :?
fore - майстор
Бахти якото-изродска работа !

Булсат антената леко се разместила и Йок сигнал. Вика аз техниците-но след един ден време, чак днеска щели да дойдат и викам чакай да видя какво ще базикат. Връщам се от работа и пак я оглеждам за разместване- не откривам визуално. Понеже имам маркирани елементи по нея за да видя ако нещо се е разместило. Та реших че е думнал конвертора. Ама и двата канала пък ?
Днеска докато ги чакам -забелязах че е леко провиснала върху климатика-отстоянието- напънах я еластично и сигнала дойде.
Видях че отзад при монтажа на стойката върху винкела не бяхме сложили една самонарезна 10ка. И явно там се беше изметнала стойката от падащият сняг отгоре. Та понеже на кофти место -отзад и антената пречи- 3 видии завихме с майстора. А най важната -не.

Взех верта и с титаниево оксидираните свредла дупнах под ъгъл една 5 мм дупка, че бургията на самонарезната е по калпава и не бях сигурен дали под този странен ъгъл ще пробие винкела.
Стана дупката.
Отоворих големото гедоре-Лидл. Сложих удължителя във верта на 3/8 и той заспа - една 10ка вложка и с парцалче заклиних самонарезната рапидка за да не падне долу в снега. После се искелиферчих отново и уцелих дупката дето я пробих-Работата стана -рапидката се зави и опъна стойката в обратна посока .
После направих бърз реглаж и 12 децибела сигнал дойде. Е не е като при Брато двуметровият офсет -с 18,9 двцибела, но и тия 12 на СД-то и 13,5 НД-то са ок.

Ей тоя Лидл ! Само лулата която ползвах при реглажа не е от Лидлъ, а е Илиенска, но ............Абе много добро това Лидл-и тресчотките от гедорето ми помогнаха при реглажа и тнт.

Ония -техниците звънят и викат - идваме. Викам им- пускам ви в почивка момчета. :mrgreen:

Само леко дернах на Верта патронникът-нали е от ПВЦ и в стойката се ожули горкият, ама леко. После сложих по дългият удължител и ......
Последна промяна от fore на чет яну 28, 2016 3:59 pm, променено общо 2 пъти.
karoto - специалист
И аз намазах голямото гедоре :-D да ми е честито както се казва :partyman:
kozl - майстор
Леле треба да пиша кво съм си купил от ЛИД-а, че почнах да повтарям :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: