Нека намерим най-тънките цени.
kalpev - специалист
fore написа:
Взех верта и с титанево оксидираните свредла дупнах под ъгъл една 5 мм дупка, че бургията на самонарезната е по калпава и не бях сугурен дали под този странен ъгъл ще пробие винклела.
Fore, я си признай на колко лидълски бири си :-D
fore - майстор
Понеже никой не отговори на въпрсите ми ще погледан документацията на в сайта на Лидл явно.
kalpev написа:
fore написа:
Взех верта и с титанево оксидираните свредла дупнах под ъгъл една 5 мм дупка, че бургията на самонарезната е по калпава и не бях сугурен дали под този странен ъгъл ще пробие винклела.
Fore, я си признай на колко лидълски бири си :-D
Моля ?! Кви бири ве ?! Това е от бързането при писането. Неможе всички да сме пияници, а и от 5-ят етаж не ми се лети с тая антена и климатика под ръка :mrgreen:

Обаче ти ставаш за редактор на сайта и е добре да те присъединят към модераторският колектив, да пишеш с червено.
Последна промяна от fore на чет яну 28, 2016 4:00 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
kozl написа:
Леле треба да пиша кво съм си купил от ЛИД-а, че почнах да повтарям :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:-))) Какво си повтори?
mitko64 - майстор
Добре че имам почти от всичко, та няма да се ръся другата седмица. Само поялна станция си нямам, но отзивите досега са били кофти, та пак ще пасувам. Може с виетнамски винтове да се запася, купувал съм и не са лоши, за торкс битове.
fore - майстор
Да го ева. Фрезерите на ланшната фреза А1, къде че са повече къде че има интересни. Как не я взех тогава. Пу.......
Има един който дълбае обратен триъгълник в профила-трапец. И после може да се направи сглобка с друга такава част с подходящ профил.
А в тоя новият няма такъв хубав фрезер.

А навсичкото отгоре и е и по скъпа !
mitko64 - майстор
Пак си е 80лв.
fore - майстор
Може, ама пък няма всички хубави фрезери. Пууууууу...... Що правят така тия, а уж били хубав магазин :mrgreen: ?
mitko64 - майстор
Някой ако е купил с такъв арт. номер, да бега да връща, даже и без касова бележка http://www.lidl.bg/bg/7493.htm?rdeLocaleAttr=bg .
Virtex - майстор
Интересно здравината на тези нови комплекти битове каква е. Гледам са за винтоверти - поне има такова приспособление, но дали са за ударни такива или само за "обикновени".
Знам, че примерно dewalt имат усилена серия за ударните им инструменти (някои от тях са бая здрави животни) и предполагам не всички битове "издържат"
NovobranecGT - напреднал
Аз съм разочарован от гедорето на 1/2. Твърдото рамо не може да се ползва като удължител, което е голям минус.
Звездогаечните ключове не съм ги гледал дали са като миналогодишните. Ако са, то качеството е много добро за парите си.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: