benimm8808 написа:adesio написа:Човека от, който си я купил и на мен ми я давеше на много добра цена,но момента в който реших да си взимам му звънях няколко дена подред,но неможах да се свържа с него и си я купих от Пловдив от БГ ТЕРМ.Всеки търговец сам определя печалбата си,но щом можех да я взема на цена от 2400лв.,когато навсякъде вървеше по 3000лв миналата година,говори че себестойността на камината е около 2000лв.benimm8808 написа:Моята взех на 2200 лв
Има намаляваща прогресия в цената и все пак,Ти си я купил за 3000 преди 2 години,Аз дадох миналата година 2700(след бая отстъпки![]()
![]()
),колегата Златев да каже колко я е взел тая година.
aз моята сам я купил още по евтино ,но цената е спекулативна .....
benimm8808 написа:След доста отстъпки и натискане , понеже си купих всичко за системата от тях ми я дадоха на 2600.ivoto написа::Има намаляваща прогресия в цената и все пак,Ти си я купил за 3000 преди 2 години,Аз дадох миналата година 2700(след бая отстъпки
Но и до ден днешен ме измъчва мисълта - какво в тази печка я е направило да струва 3 бона?вече трети сезон...
![]()
![]()
),колегата Златев да каже колко я е взел тая година.
А относно цената и аз мнооого се чудих как така уж е същата като италиянската а пък е двойно по-евтина... и тогава ми направи впечатление че Бурнита тежи 160кг , а италианската по спомен около 220кг. ...