nv952 написа:Намерих този линк и като го гледам усещам че има бая проценти измама.Я според вас има ли такова животно да сваля разхода толкова.http://www.lowfuel-consumption.com/bg2/Като я видя тази тема,..все си представям едни тираджии или машинисти на дизелови локомотиви. И от време на време един друг човек.... Мисля , че по правилното заглавие на темата трябва да бъде....примерно "Намаляване разхода на гориво...Коректно ценообразуване и качество" Темата залита и по поддръжката на автомобила...но няма лошо.
За градско , карам Опел-Корса 1.4 пълна инжекция..2003г. Всяка година , преди ГТП , я минавам на профилактичен преглед. Смяна на масло , при необходимост филтри , ходова част. Не минавам никога над 9000км. Имам я от пет години....Средния ми разход за поддръжка е около 120лв. За една година , десет лева на месец. И в кръга на шегата , по едно кафе на ден , от кафе автомат.
 Автора на темата може да се свърже на лични със Administrator. Ако реши да си промени заглавието на темата.
 Автора на темата може да се свърже на лични със Administrator. Ако реши да си промени заглавието на темата. 

за 11 дни падна до тук
 за 11 дни падна до тук