От мобилни телефони до цифрови камери
grammy - специалист
Здравейте, моля за малко помощ, ако е възможно! Проблемът е следния, с кабелна тв съм, старата бракма я приема на AV, но ми се скапа дистанционното, днес няма шанс да намеря ново, въпрос: има ли възможност да настроя телевизора на AV с бутоните на самият телевизор, пробвах се , но не ми се получи... :?
fbr - майстор
Що не си вземеш от китайските магазини едно дистанционно за 3 лева. За Фунай обикновените функции на ДУ обикновено ги има на тях.
hidrazin - майстор
Е ами щото става дума за днес.
И какво точно му се скапа на дистанционното?
:partyman:
stonesour - специалист
доколкото схващам кабелната я гледаш с приемник?!
ако приемникът има скарт, свържи го с телевизора със скарт - скарт кабел и той директно ще запали при вкл'чване на кабелната
FM STEREO - специалист
Зависи какъв е телевизора,ако е от по старите няма да запали дори и да е свързан с скарт буксата. Някой телевизори имат бутон на външният панел за AV.
tysonlkr - специалист
grammy написа:
Здравейте, моля за малко помощ, ако е възможно! Проблемът е следния, с кабелна тв съм, старата бракма я приема на AV, но ми се скапа дистанционното, днес няма шанс да намеря ново, въпрос: има ли възможност да настроя телевизора на AV с бутоните на самият телевизор, пробвах се , но не ми се получи... :?
Аз имам подобен стар модел фунай и без дистанционно няма начин да включиш АВ-то. Аз затова си взех универсално дистанционно.
Опитай да му изключиш захранването без да му натискаш копчето за вкл/изкл. След като му подадеш захранване би трябвало да се включи все едно си го изключил от дистанционното натискаш бутона за програмите и виж как ще тръгне.
grammy - специалист
Здравейте, купих ново дистанционно за Фунай, работи перфектно, благодаря за отзивите! :supz:

Тема "AV за стар телевизор FUNAI" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: