До тук добре но колко пъти ще се отлепи и залепи тая пущина преди да спре тотално да се залепва.На мен ми се налага доста често да я менкам.

Kirilpm написа:..... за глобите,които пишат по вестниците всяка година по-големи и по-тлъсти лъжи с цел сензация.За глоби може да се има вяра само на държавен вестник.......но всеки некоректно съставен акт дори при най-малък пропуск пада в съда и става черна точка за полицая,при повечко черни точки въпросния катаджия го изпращат да връчва призовки по домовете.Вярвай на когото искаш за глобите ,но те наистина са си големи-пише го в ЗДВП. Гарантирам ти, че трудно падат актовете, както и това, че за паднали актове освен началника да мърмори няма какво друго да стане-кварталните разнасят призовките. Много зависи къде ще ги жалиш. Жаленето на АУАН или наказателното постановление са различни неща.
И не забравяйте от ЗДВП
Чл. 100.
(2) Водачът на моторно пътно превозно средство е длъжен да залепи валиден винетен стикер за платена винетна такса съгласно чл. 10, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата в долния десен ъгъл на предното стъкло на моторното пътно превозно средство при движение по републиканските пътища и да премахва незабавно винетния стикер след изтичането на неговата валидност. Водачът на моторно пътно превозно средство е длъжен да предоставя при необходимост валиден документ, доказващ плащането на съответните такси в съответствие с тарифата и наредбата по чл. 10, ал. 6 от Закона за пътищата.
За това което съм удебелил глобата е 50лв на брой не премахнат стикер, нищо, че имаш валидна винетка. Обикновено не се заяждат за това освен ако не ги издразниш или най много да човъркаш 20мин. по стъклото.

После не те ли забърсах?
 После не те ли забърсах?