Нека намерим най-тънките цени.
sstefanov - майстор
В София на Раковски също имаше поне 10 оберфрези.
fore - майстор
Имаше преди малко в центъра но по един два комплекта от тия титан микса. :mrgreen:
Незнам защо зареждат от тях по два броя ? В квартала ми пак имаше два комплекта от тия за ламарина степенчатите. Единият го зех и от микса взех.
Тук в центъра имаше само Миксови- 5 комплекта макс в коша. Стапаловидни за ламарина не видях.

Тия миксираните са интересни-едното е за ламарина, другото коничното е за дърво, а ми това дето на върха си е като конус ? Зернкер ли е или ?
gandonov - специалист
sstefanov написа:
В София на Раковски също имаше поне 10 оберфрези.
Вече са 9. Поканих 10-ата вкъщи :)
Да ми е честита.
Последна промяна от gandonov на чет фев 04, 2016 4:02 pm, променено общо 1 път.
Анонимен1
sstefanov написа:
И аз търся от коничните свредла, но безстепенните. Ако някой знае къде има - да пише.
Сутринта имаше в Младост 3 магазина. Видях доста комплекти, но не съм ги броил.
Virtex - майстор
От сайта на лидл да не би да махнаха тези допълнителни фрези и други аксесоари за оберфрезата ?
Че гледам ги коментирате и да ги видя какво представляват, защото нямам идея за какво са :D (няма и да купувам)
gandonov - специалист
potrebitel22 написа:
От сайта на лидл да не би да махнаха тези допълнителни фрези и други аксесоари за оберфрезата ?
Че гледам ги коментирате и да ги видя какво представляват, защото нямам идея за какво са :D (няма и да купувам)
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=960&rdeLocaleAttr=bg
lov - майстор
Мамицата им как са скопили набързо промоцията тихомълком.
Само дето ме накараха махмурлия да се разхождам до там на ранина. И питах там и никой нищо не каза освен че да съм гледал по внимателно можело някъде да е останало нещо и по вероятно са се свършили.
В 8.00 ч. бях първи на инструментите в Димитровград, за разлика от друг път имаше по 1-2 бр. След мен влязоха още няколко човека и долу горе в 8.10 почти нищо не остана.Напоследък зареждат по доста, обикновено ходя в Стара Загора след обяд и винаги намирам каквото ми трябва.Преди 2 г. беше пак така, не вземеш ли в 8.00 ч. и изгаряш.Аз доста пътувам и гледам в 8.00 да съм в някой магазин като много държа да си купя нещо определено.
stonesour - специалист
sashot написа:
Аз преди малко заприходих две пет-литрови туби моторно масло 10W40 с търговско име W5 на Лидъл.
Според написаното на етикета маслото е полусинтетично и отговаря на спецификации ACEA A3/B4, API SN/CF и отговаря на фирмени изисквания MB 229.1 и VW 50101/50501, подходящо за бензинови и дизелови двигатели, вкл. с турбокомпресори и дизели с директно впръскване на горивото. Т.е. за Паджерото с 2800 ТД трябва да е напълно подходящо. А цена 29.99 за 5 л. е даже много и много изгодна.
По принцип не правя компромиси с маслата, но Лидъл са сериозна верига и едва ли биха си позволили да продават ментета, които не съответстват на написаното на етикета.
в метро имаше от 29.01 до 1.02 кастрол 10w40 5л. за 49.99 лв.
по-скъпо 20 лева, ама кастрол.
grizan1980 - специалист
Аз след една публикация в ФБ смея да твърдя, че май в БГ няма нормално масло. Голям процент идвало от някакъв склад в Македония. Там се бутилирало масло всякакво ...... та незнам , ето и линка :
https://www.facebook.com/permalink.php? ... nref=story

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: