Ел. инструментите. Консумативи.
Милен - майстор
Здравейте,
В момента по ефира върви реклама nа акумулаторна бормашина с двоен въртящ се патроник Dual-Dril на фирма Mansfield. Идеята изглежда добра и практична. Интересуваме има ли някой преки впечатления от машинката и марката. Интересно за марката Mansfield почти нищо не се намира, изглежда е английска.
bullet - специалист
Май е австралийска, ама знае ли човек:
http://dualdrill.myshoptoday.com.au/
W123 - специалист
Де да знам ама ако имаше много смисъл Бош,Макита,Елтос и др. щяха отдавна да са го направили това нещо.Ако ще го ползваш за вкъщи ми се струва безмислено понеже да го вадиш три пъти в годината и да гониш бързина ми се струва странно.А ако е за професионална работа ще си купиш две отделни машини и със сигурност ще е по-добре,а и цената на тази е малко по-малко от две що годе читави.
Иначе идеята ми харесва...няма постоянно да развиваш патронника и така да ти се износват ставите което пък пак е далавера понеже ще спестиш от магнитните ленти на доктор Ливайн и няма да се навеждаш да си вземеш другата машина и ще икономисаш от Космодиск.Абе то са си навързани работите :-D
Милен - майстор
Според линка на bullet в Австралия машинката се продава за 14.95 долара, :shock: а в рекламите по нашите телевизии беше около 180 лв. Явно търсят балами да продадът евтиното менте скъпо. :irre:
Petyr - специалист
Милен написа:
Според линка на bullet в Австралия машинката се продава за 14.95 долара, :shock: а в рекламите по нашите телевизии беше около 180 лв. Явно търсят балами да продадът евтиното менте скъпо. :irre:
Да, а австралийският долар е около 1 лв.
zz_stefanov - майстор
Милен написа:
Ми как ще се платят хилядите на минута за TV реклама. Те и другите им стоки са си така.Тя ще излезе по етино с транспорта от Австралия :)
Дали вече при тях се продава по TV-то. Сигурно и там си е било по скъпо.

:-D Надолу в бокса на офертите има други цени, не са 15$ :-D
dragozow - майстор
Пълна глупост е това.
pesho - специалист
dragozow написа:
Пълна глупост е това.
подкрепено на 100% от мен

Тема "Dual-Dril" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: