• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
mario-borisov - специалист
Здравейте купих си CD JVC KD-S7R но през траповете прескача как да го оправя?
rusev - специалист
Ако ЦД-то не чете МП3 най-вероятно няма и антишокова система, та затова няма как да го оправиш, просто ще си прескача.
да нечете мп3 някаде несе ли продават антишокови системи и колко струват
крум - специалист
Купи си такова с антишок, кеш и т.н.
Или ходи карай колата на запад.
кажете каде се продава антишок
Petyr - специалист
mario-borisov написа:
кажете каде се продава антишок
Не се продава... Антишока представлява буферна памет, от която се слуша музиката и се допълва от CD-то. При теб няма такъв буфер и няма как да се сложи.
крум - специалист
Чувал съм, че едно време грамофоните са се монтирали на специални анти-шокови подложки, за да не прескача иглата, като влизаш в дупки. А тогава дупки е имало доста повече, отколкото сега.

Това, дето го мислиш, няма да го бъде. Антишоковата защита вече не е механична, а е софтуерна - т.е. имаш буфер, в който се записва прочетеното от диска и дори и да друсне и лазера да прескочи, не се чува прекъсване.
Твоят касетофон, катко ти казаха вече колегите, няма такъв механизъм. Така че или намери нов касетофон, или намери по-добри пътища.
.... Или си купи кола на хидравлика...

Аз бих заложил на второто - третото отдавна съм го напрвил.

П.С. колегата Петър ме изпреварил :)
ходих до майстор той ми каза че трябвало да му сложи някакви амортесьори. какви са те ?
rusev - специалист
Самата оптика се поставя на пружинки, ако е възможно. Ама как ще стане така, че да не се клати цялата тази паянтерия... :?
  • 1
  • 2

Тема "JVC KD-S7R" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: