Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
emil_v r - майстор
нещо за нокиа 6131 , Леонардо или които знае , как се активира тоя блудуд , каде ми се уби в главата и тва ! :o Пускам му дискчето - и до там . Установих че тва устроиство е доста устоичиво на пцувни :-D Как да се задава да свири МР3 за повикване . Отде теглите мелодии и нещо полезно ,ако има ? Мерси предварително.
leonardo_vd - модератор
Ами кажи точно какво изкаш да направиш :?
Да го вържеш с компютъра сигурно. Ако е така трябва да си инсталираш PCSuite za Nokia и след това да настроиш по какъв начин ще го свързваш, блутут, USB кабел или инфраред. А до това как се задават мп3-ки като тон на звънене, за този модел не знам дали има тази възможност. Ако може на би трябвало да е проблем, просто мп3-ките трябва да излязат редом с другите мелодии.
emil_v r - майстор
искам .. . :o и аз не знам какво искам :o да точа снимките, наи - вече . Има възможностите телефоня :o ( малко диалект) .Купих блудута , пускам му диска за драифери и се отварят две групи папки и до там се оправям. Телефоня къде из менюто са му командите за връзка ? В книжката вероятно пише ,още не съм я чел. Някакви саитове ,линкове с инфо на тази тема?
velsi - Почетен майстор
Емо, "по-добре работи, ако го включиш в контакта...." и "ако друго не помогне, прочети инструкцията за експлоатация..." Цитати по памет от Законите на Мърфи. Май второто ще ти помогне. :lol:
Последна промяна от velsi на пон авг 14, 2006 6:07 pm, променено общо 1 път.
Тани - модератор
Не е лошо да кажеш и модела на синия зъб (блутууда) ?
emil_v r - майстор
Тани , блуда - накратко , се казва mshoot , а ти Велси - донт тъчмидаун факенблууд-уд беиби! Тоест - превеждам- Велси - аз ако знам англииски ,да съм го оправил ,тоя боклук приятелю! Та Тани , само нема да се плашиш, врътнах дискчето ,и кликаики де що има кликало го инсталирах . излиза син екран с някакво лого - оранжева точка и елипса около нея . Телефоня лесно и за миг му задеиствах блудуда и до там - не си обменят никва информация :-D и тримата стоим в очакване :o има си иконки и на телефоня и на компа. Да зема ли верно да чета инструкцията ?Днес мислех да питам две момчета и като им зададох контролни въпроси - с каква мощност излъчва блуда? 1мвт , 1вт или 1квт - отговорите бяха 1квт .А честотата? 2,5хц 2,5 кхц - и двамата -2,5хц. Викам ааа , тия са по зле и от мен :o ,и не ги питах повече. Велси , на каква честота са тия блудове,а?
velsi - Почетен майстор
Нямам си идея, но най вероятно от порядъка 1-2,4 GHz. Знам със сигурност, че DECT телефоните са на 2,4 GHz, най-вероятно и това е там някъде.
Тани - модератор
Емо - ти верно накратко :-D :-D :-D , марката добре, ама модела :? :?
emil_v r - майстор
Тани , моделът маи е м-ва02 .Дъщерята ще го оправя , аз немам нерви , само се търсят двете устроиства ,и викат че нема друго такова .Наистина и наи -умния м.процесор си е малко прост. За какво дадох 20лв ? Що си не купих прост кабел ? Кво като покривало мн. над 30 метра , с 1мвт? , като блуда на телефоня не ги покрива. Иии , Велси аз знам на колко гига е , но исках да те блокирам психически , щото внасяш шум в моите въпроси , но караи :o дано нокиа 6131 си купиш , та да видиш кво тегло е . Всички въпроси тук са риторични ,отговор не искам.Аиде изчезвам в говорилня ,щот ще кажете че заспамих темата :o
emil_v r - майстор
Един сериозен въпрос, даите съвет каква SD памет да купя за телефона ? Имам смътното чувство че при големите памети -1 гига тел. ще почне да оперира по бавно ? Евентуално 128 или 512 МБ ? Около 30-40 лв .
Последна промяна от emil_v r на нед авг 20, 2006 9:11 pm, променено общо 1 път.

Тема "Блуд-уда фърля искри , може ли да предизвика пожар ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: