Здравейте,колеги по съдба с Грейко.Днес отделих 4 ЧАСА, и прочетох всичко за горелчицата,без това за Виадрус,Бош и др. котли и електроники,дистанциони и др. да кажем екстри....Следих за настройки,проявили се дефекти и проблеми,и с който и аз съм се сблъсквал.Искам да кажа само едно,Машината е ВСЕЯДКА!!!Е,с настройки,разбира се.Аз може би съм първият,който ще пише,че е с Грейко,на котел-самоделка.Знам....Веднага ще се скокне с КПД,и.др.ЗА мен е важен КАЛЕМА,т.е.какво ми струва зимата.Аз горя с извинение фъшкий.Т.е.50 процента слънчогледови пелети и 50 процента отсевки/някакви/,в който има семена,слънчоглед,соя,царевица,жито и житни,плевелни семена,и малко слама.Настройки и огън БИЙ.Е...дали чистиш за слънчогледови пелети или този бъркоч,е все едно.На 3 ден задължително.Не хулете горелката,настройте я.Не казвам,че е без кусури.И Пелетния джам,и изгасването, всичко си върви!Чистиш датчици,променяш това-онова и...Огън!Гледах и други ,но...плюсовете бяха тук ,и не съжалявам до тук.Хайде,успешно завършване на зимата!!!