Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Не е много коректно да сравняваме стойка за триста лева с такава за 30-70-100 лева. Бош си надуват цените. Ето какво имам предвид.
fore - майстор
Не го знам Боша, но Спаркито върши добра работа за мене.

А ти колега дай още 100 лева за менгемето и за 400 лева ще имаш Стойката !

nikolson, тези стойки които си дал не са лостови като Спаркито, ами са като колонната бормашина със колонен механизъм. И наистина не е правилно да се сравняват двата типа, еле пък и ценово.
dpp - специалист
Ееее, не се нахвърляйте така де. Естествено , че няма да дам 300лв за стойка. Казах на "примоция " от ОЛХ-са.. :)) :-D
Както и да е, споделям , че не бива стойката. Доста кекава е , и лека лидълската.. На Спарки е по - добра , понеже имам същата в мазата на Баща ми, но сериозните дупки ги бичим в мойта маза.. :razz:
За тази говоря http://www.bosch-pt.com/bg/bg/accocs/%D ... B0-dp-500/
Предавката е добре измислена, плавно стъпково и прецизно. ..
mitko64 - майстор
savagebs написа:
по назад в темата колегата ме контритра че за 62евро няма бормашина е има за 69 :)
http://www.lidl.de/de/parkside-tischboh ... b2/p210822
но у нас сме по богати и плащаме повече почти на 100% съм убеден че преди я бяха пускали за 200лв тук
Пак не си познал цената. Отдясно на страницата има цената на доставката- става 74,94 евро. Колонната бормашина не я пуснаха във филиалите, та цената е такава. Поръчал съм от там та знам как и кога е само онлайн. За двестате лева също си в грешка, виж брошурата от 14.03.2015г.

Прикачен файл

Untitled.png
манихеин - специалист
Мултикътари, оберфрези, гидори, акумулаторният дремел и още доста дреболии - в Лидъла до автогара "Север" в Пловдив.
vasko9999 - специалист
манихеин написа:
Мултикътари, оберфрези, гидори, акумулаторният дремел и още доста дреболии - в Лидъла до автогара "Север" в Пловдив.
Всичко има...... само пари нема.
Virtex - майстор
За първи път от както следя темата май няма да има нищо интересно през седмицата...не намирам нито едно техническо нещо в новата брошура :D
mitko64 - майстор
Има един един шприц за силикон, мен поне ми върши добра работа. Дават го и за салами, но досега салами 330мл, не съм срещал, колкото и да се заглеждам(по 600мл колкото искаш). Четките на визия също ми ловят окото, но скоро купих комплекта червените, та ще пропусна.
Малко впечатления от последните ми покупки. Линията за рафтове с петте либели я проверих с нивелир Капро, та вярвам, че изводите са ми верни. На хоризонтална позиция отгоре показва абсолютно точно. По вертикала от дясно леко лъже, а отляво показва точно. Явно не е точен правоъгълник. На останалите градуси нямаше с какво да сверя. Това което го водят шина за циркуляр много ми хареса, много масивно и тежко, не са пестили материал. ще го пробвам с циркуляра как води.
monster18 - специалист
Абе нищо че няма през новата седмица мислят за нас нека малко да си починем :D
DundyTheCroc - майстор
За новата седмица са сложили стара брошура, чакаме да си я оправят ;)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: