• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Добър Ден,

Търся масивен, светъл, прост дървен плот за кухнята ми. Размера ми е 180см на 60см. Дебелина ми трябва не по-малко от 30мм защото под плота е празно и мисля да го захвана само в краищата. Кухнята ми е светла и ми трябва нещо светло тип бреза, дъб, чам, т.н.. Ще долакирам отделно. Също ми е ок да допра 2ва плота по 30см един до друг да станат 60см.
Ще съм много благодарен ако някои може да ме опъти от къде да си купя такъв/ива плот/ове? Ходих в Bricolage i Prakitker - имат 180см на 30см, но ми се сториха скъпи и обслужването бе доста отблъскващо. Има ли други магазини в София за такъв дървен материал? Благодаря.

Предварително се извинявам за грешките ми. От скоро живея в България и не съм запознат много добре с магазините и ситуацията тук.
torbalan - Дървен философ
Бреза мисля, че имаше в IKEА.

Но на светла кухня, тъмен плот също ще и ходи :)
gandonov - специалист
IKEA кухненски плот - Не са евтини, но пък направо ги монтираш.
  • Дължина: 186 см
    Широчина: 63.5 см
    Дебелина: 3.8 см
    Цени: 100-300лв.
Предлагат и масло за плота - 13лв.
И маслото е хубаво...
Много благодаря.

Случйно да знаете дали ИКЕА могат да правят срез на този плот от 186 на 63.5? В смисъл, евентуално, мога и да работя с 186см, но 63.5 не ми става, а 3.5 сантима срез е малко по-сложен по дължината.
EDI - майстор
Не е сложно срязването, дори и със зеге става.Просто ще сложиш среза от към плочките или каквото е там, а перваза ще го скрие.Само си избери изцяло масив, защото гледам има няколко плота на които само горния слой е масив.
gandonov - специалист
Разкрояването влиза в цената на монтажа, ако си поръчаш кухнята при тях. (Услуги)
Но мисля, че предлагат и разкрояване само на плот.

Звънни им и ги питай.
Телефон за клиенти: 0800 45 800
Телефон за контакт: 02/439 42 90
Мобилен телефон: 0887 71 89 71
EDI написа:
Не е сложно срязването, дори и със зеге става.Просто ще сложиш среза от към плочките или каквото е там, а перваза ще го скрие.Само си избери изцяло масив, защото гледам има няколко плота на които само горния слой е масив.
Тези, на които само горния слой е масив, не са за кухня, а за бюра... На големия син в квартирата е такъв :)
mitko64 - майстор
Понеже се ослушвам за плоскости масив за бюро на сина, днес посетих един склад на бул.Никола Мушанов в София. Та бях изненадан от богатия асортимент който подържат, даже и извън ценовата листа където са качили в интернет http://www.tehnotop.com/js25/images/doc ... 202014.pdf .
EDI - майстор
А, ТЕХНОТОП са пичове.От там чат пат си купувам да дребно дървен материал и ми го пращат по куриер.Любезни са хората, дори и към любители като нас.
  • 1
  • 2

Тема "Покупка на масивен дървен плот в София (От къде?)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: