Ако някой засече електрическо ренде на Парксайд в накой от магазините на Лидъл, моля да ми пише и да си остави тел. номер на лично съобщение. Ще съм благодарен, ако някой ми свърши тази услуга.
vonder написа:Ако някой засече електрическо ренде на Парксайд в накой от магазините на Лидъл, моля да ми пише и да си остави тел. номер на лично съобщение. Ще съм благодарен, ако някой ми свърши тази услуга.Онзи ден имаше 4 рендета, явно отваряни, с цена 39 лева ( сериозно намаление на Лидълите) в магазина в Пловдив, ж.к. Тракия... колко обаче са останали при тази комична цена е друг въпрозЪ

p.s. аз превърнах моето в стационарно , ама резултата е в общи линии доста .... съмнителен. Оказа се ,че неподвижният плот е хванат към уреда с 4 комични видии стил самонарезни... след 4 развивания, с цел да настроя височината на плота към ножовете единият вече изтърва. Защото изхвърлих оригиналния де и присадих рендето на метална плоскост... а бе дива работа се оказа, ама ще работи с известно примижаване с едно око