Нека намерим най-тънките цени.
vonder - напреднал
Ако някой засече електрическо ренде на Парксайд в накой от магазините на Лидъл, моля да ми пише и да си остави тел. номер на лично съобщение. Ще съм благодарен, ако някой ми свърши тази услуга.
juvesan - специалист
vonder написа:
Ако някой засече електрическо ренде на Парксайд в накой от магазините на Лидъл, моля да ми пише и да си остави тел. номер на лично съобщение. Ще съм благодарен, ако някой ми свърши тази услуга.
Онзи ден имаше 4 рендета, явно отваряни, с цена 39 лева ( сериозно намаление на Лидълите) в магазина в Пловдив, ж.к. Тракия... колко обаче са останали при тази комична цена е друг въпрозЪ :)
p.s. аз превърнах моето в стационарно , ама резултата е в общи линии доста .... съмнителен. Оказа се ,че неподвижният плот е хванат към уреда с 4 комични видии стил самонарезни... след 4 развивания, с цел да настроя височината на плота към ножовете единият вече изтърва. Защото изхвърлих оригиналния де и присадих рендето на метална плоскост... а бе дива работа се оказа, ама ще работи с известно примижаване с едно око :wink:
vonder - напреднал
juvesan написа:
vonder написа:
Онзи ден имаше 4 рендета, явно отваряни, с цена 39 лева ( сериозно намаление на Лидълите) в магазина в Пловдив, ж.к. Тракия... колко обаче са останали при тази комична цена е друг въпрозЪ :)
p.s. аз превърнах моето в стационарно , ама резултата е в общи линии доста .... съмнителен. Оказа се ,че неподвижният плот е хванат към уреда с 4 комични видии стил самонарезни... след 4 развивания, с цел да настроя височината на плота към ножовете единият вече изтърва. Защото изхвърлих оригиналния де и присадих рендето на метална плоскост... а бе дива работа се оказа, ама ще работи с известно примижаване с едно око :wink:
Писах ти ЛС
vasko9999 - специалист
juvesan написа:
vonder написа:
Колега освен рендета нещо друго имаше ли интересно,намалено което да си заслужава?
presar - специалист
Дали в събота ще пуснат отделно резервни дискове за циркуляра ?
Ръчния циркуляр в ОЛХ е без касова бележка(гаранция) и без втори диск.Взимал ги бил от някакъв склад на Лидл.....
juvesan - специалист
Относно Пловдивският магазин - не обърнах внимание, търсех си нещо за ядене и единственото , което ми дръпна окото бяха рендетата, защото цената беше неестествена, а и няколко вечери се занимавах да ги ругая, та ми беше болна тема :)
mitko64 - майстор
Рендето е много добро. Според мене най добрият им инструмент който съм им купил досега. Сигурно защото си е още модел А1 :-D . Имам и триножово Спарки, но това ми е по удобно за работа, отделно може да прави фалц до 25мм. Много добри настройки има, настройш примерно на 0,2мм, толкова рендоса като мерна с шублера. Griffin му беше направил хубаво ревю . http://woodbg.blogspot.bg/2014/01/parks ... 30-a1.html .
Тази пролет трябва да го пуснат, миналата година, пролетта го купих.
monster18 - специалист
И аз имам рендето от миналата година и съм супер доволен от него,доста дъски ми рендоса и се справя отлично ;) Само се бях притеснил за резервни ножове ако стане нещо със неговите си но разбрах че можели да паснат и от друга марка ренде !
mitko64 - майстор
presar написа:
Дали в събота ще пуснат отделно резервни дискове за циркуляра ?
Ако питаш за тези http://www.lidl.de/de/parkside-kreissae ... mm/p213150 , май няма да ги пуснат, нямат упътване на български. Иначе си бях харесал този FWF 40. Сега на 15.02 в Германия пък пускат на Ф150мм., за акумулаторния циркуляр, при нас също ще го пускат, предполагам с ударният винтоверт и зегето, уж нови модели В2.
Аз миналото лято си купих от тези комплекти http://www.lidl.de/de/parkside-handkrei ... tt/p200520 за Ф210 и Ф190мм. Но още не съм ги пробвал.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: