Нека намерим най-тънките цени.
daniel.zhelyazkov - напреднал
Току що попаднах на тази обява в OLX. Ударна бормашина Parkside B3 модела http://olx.bg/ad/udarna-bormashina-park ... 00e691d94e. На цена 35 лева, нови.
До колегата търсещ ренде, в Пловдивския (Тракия) Лидл вече няма рендета. Преди 2 дена купиха пред мен последното. Проверих в Смирненски и този на стадион Ботев и там няма. Само в Кичука и Автогара Север не знам дали са останали.
Virtex - майстор
На автогара "Север" вчера нямаше нищо интересно :)
vonder - напреднал
George_131 написа:
До колегата търсещ ренде, в Пловдивския (Тракия) Лидл вече няма рендета. Преди 2 дена купиха пред мен последното. Проверих в Смирненски и този на стадион Ботев и там няма. Само в Кичука и Автогара Север не знам дали са останали.
Благодаря. Ако някъде застане ел. ренде пишете ми на лични.
juvesan - специалист
George_131 написа:
Този до автогара Север е мноУ зле откъм такива благини. Даже не знам какво е това неговото работно време - почнаха да го отварят от 8 часа... както и да е , там рендета няма, знам, защото това ми е нормално магазина и си го разглеждам... ама си е беден откъм поизостанал асортимент и намаления...
vonder - напреднал
daniel.zhelyazkov написа:
Току що попаднах на тази обява в OLX. Ударна бормашина Parkside B3 модела http://olx.bg/ad/udarna-bormashina-park ... 00e691d94e. На цена 35 лева, нови.
Питай продавача има ли гаранция или пак е вземана от прословутите складове на Лидл.
Чудя се и аз какви са тези машини без гаранция в OLX. Крадени ли са, ремонтирани ли са, връщани ли са?
Лично мое мнение, е че дрелката не е нещо особено, но за парите си можеш да преглътнеш НЕ прецизната настройка на оборотите (особено ниските, които почти ги няма). Пак зависи за какво ще я използваш.
При ниските обороти (ако могат да се нарекат такива) пусковият бутон не може да се задържа чрез страничният бутон. Копчето действа само при по-високите обороти. Значи първо трябва да завъртиш на високи обороти да заключиш бутона и тогава да намалиш оборотите.
Замених бормашината като си мислех, че е дефект на конкретната бройка. Оказа се, че всички са такива.
Ето и ВИДЕО: PARKSIDE PSBM 500 B3
sstefanov - майстор
След като в Лидъл го нямаше си ги купих оттук:
http://www.aliexpress.com/item/4pcs-hig ... 20149.html

Даже пише ADW на тях!
Изображение
Фитилчо - майстор
Дай отзиви за качеството като пристигнат ?
Благодаря
daniel.zhelyazkov - напреднал
vonder написа:
daniel.zhelyazkov написа:
Питай продавача има ли гаранция или пак е вземана от прословутите складове на Лидл.
Чудя се и аз какви са тези машини без гаранция в OLX. Крадени ли са, ремонтирани ли са, връщани ли са?
Лично мое мнение, е че дрелката не е нещо особено, но за парите си можеш да преглътнеш НЕ прецизната настройка на оборотите (особено ниските, които почти ги няма). Пак зависи за какво ще я използваш.
При ниските обороти (ако могат да се нарекат такива) пусковият бутон не може да се задържа чрез страничният бутон. Копчето действа само при по-високите обороти. Значи първо трябва да завъртиш на високи обороти да заключиш бутона и тогава да намалиш оборотите.
Замених бормашината като си мислех, че е дефект на конкретната бройка. Оказа се, че всички са такива.
Ето и ВИДЕО: PARKSIDE PSBM 500 B3
На мен не ми трябва. Споделих за нуждаещите се....
Използвал съм дрелката купена преди година. Нямаше проблем с настройката на оборотите. Завивал съм доста видии с нея.

Аз си взех от eMAG една Hainer (или нещо подобно) 750W - е там наистина няма разлика при настройката на оборотите :)
tntcom - специалист
Тазгодишната искри постоянно. Миналогодишната и тя ли е така?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: