• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
Вземаш изпънат целуфан или на бонбони шоколадови неотватяни или а цигари,или изпъваш стречфолио на нещо , после и изрязваш, после с безцветен лак за нокти и на джама, стига да не сменяш колите постоянно
hidrazin - майстор
Крайно време е винетката да стане електронна.
Така ще измрат много тарикати.
:partyman:
Andri01 - майстор
Еее,не така де !Айде сега-дай да мрем!? :?
Kirilpm - специалист
hidrazin написа:
Не знам какво те кара да си мислиш че с електронните винетки или ако въведат тол такси няма да има измами,просто ще се отсеят по-образованите тарикати.
DMN - майстор
Хм. С тия кражби на винетки, се замислям дали да не си застраховам винетката :? . "Застраховка живот" иначе нямам, но винетката бих си застраховал - че то живот без винетка, живот ли е? :-D
chapara - майстор
hidrazin написа:
И предимно всички българи ако се направи по БУЛГАР :idea: Едно време беше почти невъзможно да имаш кола, сега ще стане невъзможно да си я подкараш :butthead:Цената на горивото ще е последното което ще те интересува, а може би това се гони :wink:
Kirilpm - специалист
В интерес на истината сме една от държавите,в които най-лесно и евтино може да се придобие подкара кола.Направете справка колко струват данъците и застраховките в останалите части на европа.А това че много лесно може да се подкара кола легално или нелегално за мен не е добре,редовно се споменава в новините за някой подкарал много бърза кола за 1000-1500 лева и попълнил черната статистика.Нямам нищо против по-скъпите винетки,не е и толкова фрапиращо поскъпването,но въпроса е какви ще са резултатите откъм пътища.Като се замисля един разбит шарнир да спестя от бъдещия по-хубав път и се е избила разликата в цената на винетките :lol:
lyubohar - майстор
За да ти предлагат една стока цената и трябва да е съобразена с качеството.
Кое е качественото на българските пътища?
И защо винетката в швейцария е 72лв.,а у нас 100?
Не ми говорете,че е поносима.
Непоносима е.
Съобразена с 400левовата ми пенсия,висшето ми образование и 40год.трудов стаж!
Същото се отнася и за бензина.Ако беше внос разбирам,но той се произвежда у нас
и съответно себестойноста му е много по ниска отколкото на запад.
А ни го продават на западни цени.
Лукойл го продават на стойност средно 50 евроцента с всички такси.
Къде отива разликата от още 50 евроцента?
Последна промяна от lyubohar на пет фев 12, 2016 10:49 pm, променено общо 1 път.
Lisko - майстор
DMN написа:
Хм. С тия кражби на винетки, се замислям дали да не си застраховам винетката :? . "Застраховка живот" иначе нямам, но винетката бих си застраховал - че то живот без винетка, живот ли е? :-D
Имаш предвид "застраховка предно стъкло" ? То е по-скъпо от винетката.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: