Нека намерим най-тънките цени.
jika777 - напреднал
vonder написа:
Ако някой засече електрическо ренде на Парксайд в накой от магазините на Лидъл, моля да ми пише и да си остави тел. номер на лично съобщение. Ще съм благодарен, ако някой ми свърши тази услуга.
лидъл в кв.левски Варна току що бях и видях поне 7-8 ел.рендета
vonder - напреднал
jika777 написа:
vonder написа:
Ако някой засече електрическо ренде на Парксайд в накой от магазините на Лидъл, моля да ми пише и да си остави тел. номер на лично съобщение. Ще съм благодарен, ако някой ми свърши тази услуга.
лидъл в кв.левски Варна току що бях и видях поне 7-8 ел.рендета
Дай ми тел. за връзка на лични.
vonder - напреднал
daniel.zhelyazkov написа:
vonder написа:
Току що попаднах на тази обява в OLX. Ударна бормашина Parkside B3 модела http://olx.bg/ad/udarna-bormashina-park ... 00e691d94e. На цена 35 лева, нови.
Питай продавача има ли гаранция или пак е вземана от прословутите складове на Лидл.
Чудя се и аз какви са тези машини без гаранция в OLX. Крадени ли са, ремонтирани ли са, връщани ли са?
Лично мое мнение, е че дрелката не е нещо особено, но за парите си можеш да преглътнеш НЕ прецизната настройка на оборотите (особено ниските, които почти ги няма). Пак зависи за какво ще я използваш.
При ниските обороти (ако могат да се нарекат такива) пусковият бутон не може да се задържа чрез страничният бутон. Копчето действа само при по-високите обороти. Значи първо трябва да завъртиш на високи обороти да заключиш бутона и тогава да намалиш оборотите.
Замених бормашината като си мислех, че е дефект на конкретната бройка. Оказа се, че всички са такива.
Ето и ВИДЕО: PARKSIDE PSBM 500 B3
На мен не ми трябва. Споделих за нуждаещите се....
Използвал съм дрелката купена преди година. Нямаше проблем с настройката на оборотите. Завивал съм доста видии с нея.

Аз си взех от eMAG една Hainer (или нещо подобно) 750W - е там наистина няма разлика при настройката на оборотите :)
Въпросният модел на Парксайд за пробиване да, но тази бормашина не става за завиване на видии. Тя няма такова предназначение. Мое мнение. При ниските обороти с пет милиметра бургия в дърво спира да върти като натисна. Все пак е 7.5 nm. Така духа на високите, че ако е срещу лицето ти въздух не можеш да си вземеш от течението. Виж за вентилатор и груби работи става, но за нещо прецизно трябва да се бърка в джоба.
fore - майстор
vonder написа:
vonder написа:

Въпросният модел на Парксайд за пробиване да, но тази бормашина не става за завиване на видии. Тя няма такова предназначение. Мое мнение. При ниските обороти с пет милиметра бургия в дърво спира да върти като натисна. Все пак е 7.5 nm. Така духа на високите, че ако е срещу лицето ти въздух не можеш да си вземеш от течението. Виж за вентилатор и груби работи става, но за нещо прецизно трябва да се бърка в джоба.
Ама това не е Верт, а бормашина и няма планетно/сътелитен механизъм да генерира Нютоните ! Как ще завивате видии с дрелка ве ??? :mrgreen: :-D :)
И Аз пробвах с малкият Елтос едно време да правя това, но не е добре.
-----------------------------------------------------

Ъгли дали са останали някъде , че тия от телефона на Лидл казват няма, ама аз много не им вярвам ???

Ако някой види да ми каже да ги хвана в лъжа и да си купя принудително с доставка от тях. :wink:
vonder - напреднал
Използвал съм дрелката купена преди година. Нямаше проблем с настройката на оборотите. Завивал съм доста видии с нея.
vonder написа:
Въпросният модел на Парксайд за пробиване да, но тази бормашина не става за завиване на видии. Тя няма такова предназначение. Мое мнение.
fore написа:
Ама това не е Верт, а бормашина и няма планетно/сътелитен механизъм да генерира Нютоните ! Как ще завивате видии с дрелка ве ??? :mrgreen: :-D :)
Fore не ми пояснявай кое е верт, кое е бормашина, а за генерирането на нютон метри се обърни директно към Парксайд. Не им пиша аз мануалите. :mrgreen: :-D :)
Последна промяна от vonder на пет фев 12, 2016 10:09 pm, променено общо 1 път.
Kirilpm - специалист
Не му обръщай внимание,аз до сега толкова години да навивам винтове с дрелката и да живея в заблуда без да знам че неможе така :lol: Пък специално за българските дрелки с тях можеш и да късаш винтове без да имат планети сателити и спътници :lol:
vonder - напреднал
Kirilpm написа:
Не му обръщай внимание,аз до сега толкова години да навивам винтове с дрелката и да живея в заблуда без да знам че неможе така :lol: Пък специално за българските дрелки с тях можеш и да късаш винтове без да имат планети сателити и спътници :lol:
Както споменах по-рано: Въпросният модел на Парксайд за пробиване да, но тази бормашина не става за завиване на видии. Тя няма такова предназначение. Мое мнение. Четете бе хора. :partyman:
Kirilpm - специалист
Не си ме разбрал,написаното се отнасяше за форе.За лидълската дрелка нищо не твърдя,понеже не съм си купувал такава,но по принцип винтове с дрелка се навиват съвсем успешно и безболезнено.
presar - специалист
mitko64 написа:
presar написа:
Дали в събота ще пуснат отделно резервни дискове за циркуляра ?
Ако питаш за тези http://www.lidl.de/de/parkside-kreissae ... mm/p213150 , май няма да ги пуснат, нямат упътване на български. Иначе си бях харесал този FWF 40. Сега на 15.02 в Германия пък пускат на Ф150мм., за акумулаторния циркуляр, при нас също ще го пускат, предполагам с ударният винтоверт и зегето, уж нови модели В2.
Аз миналото лято си купих от тези комплекти http://www.lidl.de/de/parkside-handkrei ... tt/p200520 за Ф210 и Ф190мм. Но още не съм ги пробвал.
Да от тези, но със повече зъби ми трябват аз купих 190 мм и 60 зъба ,но не реже до края,трябва ми 210мм.
манихеин - специалист
Днес имам свободно време и тръгнах да събирам колонната. Обаче нещо не ми стана ясно как се монтира патронникът, само се напъхва в остта ли?!

п.п. Намерих го в онлайн-документацията: "Поставете патронника (4) на конуса на пробивния шпиндел (6). Фиксирайте патронника (4) с няколко леки удара по върха. За целта използвайте пластмасов чук".

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: